Slika nije pronađena
Laganje dečku može biti opasno za tvoju vezu i opasno joj naštetiti, pogotovo ako se radi o lažima koje nikada ne bi smjela izgovoriti.

laganje osobi koju voliš u većini slučajeva nije prihvatljivo, ali postoje li iznimke? Izgleda da ipak postoje situacije kada je bolje neke stvari NE reći. Naime, potpuna iskrenost u vezi nije uvijek najbolje rješenje, a evo u kojim je slučajevima svom dečku ili curi ipak bolje prešutjeti pravu istinu.

1. Ne sviđaju ti se njegovi starci?

Čak i ako ti se roditelji osobe s kojom si u vezi nikako ne sviđaju, nikad nemoj to priznati. Time bi samo mogla povrijediti svog dečka, a tako ionako nećeš postići apsolutno ništa. To su ipak njegovi roditelji, a tvoj dečko ne može ih promijeniti.

2. Misliš da je njegov najbolji frend zgodan?
Ovo ni slučajno nemoj priznati svom dečku, to bi ga itekako moglo povrijediti i bezveze vam stvoriti probleme u vezi. Ako ti se već sviđa njegov frend ili samo misliš da nije loš 'za pogledati', radije to zadrži za sebe i svoje frendice.

via GIPHY


3. Upucava ti se najbolji frend?
Priznajemo, ovo je definitivno nezgodna situacija, ali bolje je da takvo što prešutiš svom dečku. U muško-ženskom prijateljstvu često se javljaju osjećaji, a pogotovo kod samo jedne strane. Iako se tebi povjeravanje ovakve stvari svom dečku čini sasvim okej, vjeruj mi - tvoj bi dečko to mogao skužiti na pogrešni način, a možda ti čak i zabraniti druženje s frendom koji je zaljubljen u tebe.

4. Ne podnosiš njegovog best frenda?
Misliš da je njegov frend grozan i najgore ti je što se moraš družiti s njim jer je, eto, najbolji frrend tvog dečka? Nažalost, curo morat ćemo te razočarati i reći ti da njegovog frenda moraš prihvatiti - bez obzira na to koliko ti išao na živce.

via GIPHY


5. Ne sviđa ti se način na koji se oblači?
Tvoj dečko oblači se kao klošar i ponekad ti je neugodno izaći s njim kad izgleda kao da nema što normalno obući? Kao prvo: suosjećamo s tobom i znamo da ti nije lako. Ipak, mislimo da svom dečku ne bi smjela, barem ne tako izravno, reći da ti se ne sviđa način na koji se oblači. On bi to mogao shvatiti kao uvredu.

6. Svojim frendicama govoriš baš SVE o vašoj vezi?
Još jedna stvar koju je bolje da prešutiš svom dečku, on stvarno ne mora znati da svojim frendicama govoriš BAŠ sve o njemu i vašoj vezi. Dečki međusobno ne dijele detalje o svojoj vezi pa bi mu ovakvo nešto moglo biti čudno, a možda mu se ne bi ni svidjelo.

via GIPHY


7. Ponekad još uvijek misliš o bivšem dečku?
Iako si svoju bivšu ljubav već davno preboljela i prema njemu ne osjećaš baš ništa, normalno je da ga se s vremena na vrijeme sjetiš - pogotovo ako ste dulje vrijeme bili zajedno. Ipak, takvo nešto NIKAD nemoj priznati svom sadašnjem dečku - mogao bi dobiti krivi dojam i pomisliti da još uvijek nisi do kraja preboljela bivšeg.

Prije nego se odlučiš na laganje dečku, dobro razmisli o tome hoće li izgovorena laž ili prešućivanje nečega negativno utjecati na vaš odnos. Ako je laž 'bezopasna', ponekad je bolje držati se one izreke: 'ono što ne znaš, to ti ni ne škodi.'

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Ponekad je tako bolje – pet situacija u kojima smiješ lagati svojoj BFF

Nemoj lagati sama sebi - 6 znakova da je vrijeme za prekid

Koliko dobro ćete se slagati ti tvoja simpa? Reći će ti horoskop

ljubav savjeti Laganje

Još vijesti