Slika nije pronađena
Dečke nekad stvaaaarno ne možemo skužiti, a s obzirom na to često nam je teško sa sigurnošću znati da mu se sviđamo. No, njegovo ponašanje moglo bi ga odati!

 
Svoje osjećaje možda može skrivati, ali ponašanje će svakog dečka vrlo brzo otkriti. Ako ti ne primjećuješ njegove znakove ili ih kojim slučajem protumačiš pogrešno, moglo bio biti svega. Zato pogledaj kako se skoro svaki dečko ponaša kad pokušava zavesti curu koja mu se sviđa.
 

via GIPHY


Po ovome će odmah skužiti nastoji li te dečko osvojiti ili je samo pristojan.
 
1. Pokušava te nasmijati
Svi mi (cure i dečki) želimo nekoga s kim će nam biti zabavno i tko će nas nasmijavati. To on dobro zna zbog čega će te stalno pokušavati nasmijati i/ili zabaviti nekim svojim urnebesnim ludarijama.
 
2. Stalno te gleda
Njegov pogled može ti otkriti puno toga - način na koji te gleda, koliko te dugo gleda i skreće li pogled kad naiđe netko drugi. Sve su to znakovi koji jasno pokazuju da ima neke osjećaje i da te pokušava osvojiti. Osim toga, mogla bi primijetiti da se uvijek nađe na tavom mjestu gdje te može bez problema gledati - kad ste u razredu, na tulumu ili s društvom u izlasku.
 

via GIPHY

 
3. Ljubomoran je na druge dečke
Ovdje ne mislimo na ludu ljubomoru i ljubomorne ispade, nego njegove reakcije kad se u tvojoj blizini nalazi neki dečko kojem bi se isto mogla sviđati. U tom slučaju, on će okretati glavu, skrivati pogled i biti vidno nervozniji.
 
4. Uvijek prvo prilazi tebi
Od svih curki u razredu i/ili društvu, on UVIJEK prvo prilazi tebi. Mislimo da ti ne trebamo posebno objašnjavati što to znači - sigurno se zapalio za tebe i pokušava te zavesti.
 

via GIPHY

 
5. Oponaša te
Moramo napomenuti da on to radi potpuno nesvjesno, ali zašto? Vjeruje se da će svaki dečko koji te na bilo koji način zavodi, oponašati tvoje radnje - nasmijati se kad se nasmiješ ti, nagnuti glavu u jednu stranu ako to napraviš i ti, i tako dalje...
 
6. Prstima prolazi kroz kosu
Slično kao i oponašanje, i prolaženje prstima kroz kosu isto je znak muškog zavođenja. Ono što je najčudnije od svega, dečki nemaju pojma da to uopće i rade.
 
7. Nemiran je u tvojoj blizini
Nervozan je i nemiran kad je u tvojoj blizini, a ne znaš zašto? Moglo bi biti da te pokušava zavoditi, samo još uvijek ne zna kako to napraviti da bude očito. Ovako će se najčešće ponašati sramežljivi dečki koji nisu naučeni prilaziti curama.
 

via GIPHY

 
8. Njegovo se ponašanje promiieni kad si ti u blizini
On je inače miran i tih, ali svaki put pored tebe on postane najzabavniji dečko u društvu? Ako mu se sviđaš i želi ti se dopasti, vrlo vjerojatno ćeš prepoznati da svaki put promijeni ponašanje kad ti uđeš u prostoriju. Može postati nervozniji, glasniji, opušteniji... Nema pravila, jasno je jedino da njegovo ponašanje nije isto kakvo je bilo dotad.
 
9. Često te 'slučajno' dodiruje
Ako primijetiš da te on svako malo onako 'slučajno' dodirne po ramenu, leđima ili nozi, počni sumnjati da osjeća nešto više. Dečko koji te pokušava zavesti uvijek će nastoji biti što bliži tebi, a samim time i ostvariti neki prisniji odnos. Ne znamo što bi moglo biti prisnije od ovoga.
 

via GIPHY

 
10. Gleda u tvoje usne
Primijetiš li da mu svaki put kad razgovarate pogled bježi k tvojim usnama, čestitamo - taj dečko je totalno zagrijan za tebe. Na ovaj način nastoji ti poručiti da te želi poljubiti, a što je to ako nije zavođenje? ;)
 
Foto: Shutterstock/Giphy
 
Pročitajte još:
 
11 načina na koje te grli otkriva njegove namjere – otkrij sviđaš li mu se, voli li te ili fejka?

Savjeti za dečke - znakovi koji pokazuju sviđaš li joj se ili ne

Testiraj vaš odnos: provjeri sviđaš li mu se doista uz pomoć ovih sedam znakova

 

ljubav znakovi savjeti

Još vijesti