Slika nije pronađena

Napokon si našla dečka koji ti se sviđa i sve je išlo super... Ali, u zadnje vrijeme osjećaš da stvari ipak idu malo prebrzo, a tek ste nekoliko mjeseci u vezi?!


Kako znati je li tvoja veza 'ona prava' ili ide u totalno krivom smjeru? Ovo su jasni znakovi koji će ti pomoći da skužiš ide li tvoja veza prebrzo.

1. Već ste spavali skupa
U vezi ste bili tjedan dana i već ste odradili 'one stvari u krevetu'? Hmmm, mislimo da vaša veza ipak ide malo prebrzo te biste morali usporiti. Seks nije samo najobičnija stvar, za nju je ipak potrebno zbližavanje s dečkom koje sumnjamo da ste imali nakon samo sedam dana veze. Ili?

2. Tvoje frendice su zbunjene
Čak ti i tvoje frendice govore da vaša veza ide PREBRZO? Onda očito nešto nije okej, s obzirom na to da su one objektivne i tvoju vezu promatraju sa strane.

3. Vjeruješ mu bez razloga
Povjerenje je jedna od najvažnijih stvari u vezi, ali ako tvoj dečko stalno radi gluposti, prešućuje ti važne stvari i često ga uloviš u lažima, a ti mu i dalje vjeruješ... Možda baš i ne bi trebala.

via GIPHY


4. Već si upoznala svu njegovu rodbinu
Iako ste zajedno tek nekoliko mjeseci, ti već znaš sve o njegovim starcima, sestričnama, bratićima i svoj ostaloj rodbini? Naravno da to ne mora značiti da vaša ljubav nije iskrena, ali opet... Ne misliš li i sama da je to malo too much?!

5. Kod njega si češće nego doma
Kad se vratiš doma od dečka, roditelji te jedva prepoznaju? Ako kod svog dečka (ili on kod tebe) provodiš većinu svog vremena, očito je da si baš SVE podredila samo njemu. Lijepo je što se volite i normalno je da svako svoje slobodno vrijeme želiš provoditi s njim, ali to nije zdravo ako usput zapostavljaš sve ostale.

6. Zapostavila si i svoje društvo
Zbog njega se ne viđaš s frendicama jer za njih jednostavno - nemaš vremena? Umjesto sa svoijim društvom, ti svaku večer provodiš s njim, a s frendicama se vidiš samo u školi? Ako stvarno radiš ove stvari, tvoja je veza maaalo preozbiljna, a usput bi mogla izgubiti i svoje frendove. Razmisli o svojim prioritetima i misli i na društvo koje si imala prije nego što si upoznala svog dečka. Zašto ne biste izašli svi zajedno i tako se ni prijateljice ni dečko neće osjećati zapostavljeni?

via GIPHY


7. Već si mu rekla 'volim te'
Ahhhhh, nema ničeg ljepšeg od ove dvije slatke riječi 'volim te' i sve mi to jedva čekamo čuti, ali i reći nekome. No, što ako si mu rekla da ga voliš, a još ga zapravo ni ne poznaješ najbolje? Ovo je definitivno znak da vaša veza ide prebrzo i da biste morali usporiti.

8. Prohodala si s njim odmah nakon prekida
Tek si izašla iz veze s bivšim i odmah prohodala s njim? To bi moglo značiti da ga koristoiš samo da što brže i lakše preboliš svog bivšeg, što je jako ružno i loše. Uostalom, to onda stvarno nije prava ljubav.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Prava ljubav ili ipak ne?! 10 znakova koji pokazuju da vaša veza neće potrajati

ANKETA Sretna i zdrava veza: mit ili stvarnost?

Dečki u vezama – činjenice za koje do sada vjerojatno niste znale

veza ljubav savjeti