Slika nije pronađena

Snovi ponekad nemaju nikakvo značenje, a ponekad su jednostavno rezultat svega onoga što nam se događa preko dana ili su pak neke naše podsvjesne želje ili maštarije. Ponekad imamo noćne more, ponekad sanjamo jedan te isti dan, ponekad sanjamo da letimo, a ponekad imamo i seksi snove.

Moguće je da se ujutro probudiš sva zbunjena jer uopće ne možeš vjerovati što si sanjala, a ovo su potencijalna objašnjenja što bi tvoji snovi mogli značiti.

1. Seks s bivšim dečkom

Bez brige, to ne znači da si još uvijek zaljubljena u njega i da bi odmah trebala ostaviti svog novog dečka da bi se vratila starom. Psihologinja koji se bavi snovima,  Lauri Loewenberg , kaže da su snovi o bivšim ljubavima jedni od najčešćih. Proveli ste puno vremena zajedno i iskusili neke emocije po prvi put i to će vas povezivati zauvijek. Prvi seks ili prva ljubav je razdoblje kada smo se osjećali živima, a ako trenutno imaš neku krizu u vezi, ovakvi snovi su najnormalnija stvar. To je samo podsjetnik da trebaš malo oživiti svoju trenutnu vezu.


2. Poljubac sa totalnim strancem

Ovo je također jedan od čestih snova koji se događaju svima, a predstavlja onu jednu našu misterioznu stranu.  Tajanstveni ljubavnik simbolizira neke dijelove sebe koje pokušavaš upoznati i koji bi željela usvojiti. Stranac predstavlja tvoju želju da budeš više autoritativna i uporna u svom životu.


3. Maženje sa svojim frendom

Ukoliko sanjaš da se maziš sa najboljim frendom to uopće ne mora imati veze s ljubavnim željama. Ukoliko ti se dogodi takav san, reci prve tri stvari koje ti padnu na pamet kad pomisliš na svog frenda. Vjerojatno ti je frend jer je pouzdam, jer pazi na tebe ili jer te nasmijava. A ne zato jer te privlači pa si ga vjerojatno sanjala jer ti fali malo pažnje ili podrške u životu.


4. Poljubac s nekim suprotnog spola

Ako si cura koju inače ne privlače žene, onda su snovi u kojima imaš neki odnos sa ženom sasvim normalni. Kako kaže  Loewenberg, to je najnormalnija vrsta sna jer to ne znači da se sada pališ na žene nego je stvar u tome što ti osoba koju sanjaš predstavlja. Možda si sanjala poljubac s najboljom prijateljicom jer te danas tješila nakon što si dobila jedinicu pa si se osjećala posebno povezanom s njom.5. Seksi snovi sa slavnom osobom

Taman si pogledala novu epizodu serije 'Igra prijestolja' i Jon Snow ti jednostavno nije izašao iz glave. Sanjaš svakakve lude snove, a ujutro se opet probudiš sva zbunjena. Savjet je da opet primijeniš pravilo u kojem ćeš se nakon što se probudiš zapitati koje ti prve tri stvari padnu na pamet kad pomisliš na osobu koju si sanjala. Obrati pažnju koja je prva stvar – je li on glumac? Zatim probaj razmisliti o ulogama u kojima si ga zadnje gledala i možda se tu krije neka skrivena poruka koju ti podsvijest šalje.


7. U vezi si s nekim koga mrziš

Ovo je stvarno pomalo okrutno i nije fer, ali i to se događa. Ljubiš se i maziš s nekim koga jednostavno ne možeš smisliti, ali i zanimljivo je zašto u snovima razmišljaš o nekome koga mrziš. Moguće je da ti podsvijest šalje poruke da se povežeš s tom osobom, da otpustiš loše emocije jer te očito to ipak muči.8. Sanjaš da si trudna

Iako nije seksi san, ali ima veze sa seksom.  Loewenberg kaže da ukoliko imaš takve snove to ne znači da si trudna ili da ćeš uskoro postati mama. To znači da si u nekom procesu koji se razvija i raste. Razmišljaj o projektima na kojima trenutno radiš i što ti oni znače? Radiš li na nečem posebnom u školi ili izvan nje? To se može pojmiti kao tvoje malo dijete za koje se brineš. Čak zvuči fora, zar ne?Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Mini sanjarica: što znače snovi koje često sanjaš?

Što stoji iza noćnih mora: stvari koje utječu na naše snove

Ako spavaš u ovom položaju, veće su šanse za noćne more

snovi seksi snovi značenje

Još vijesti