Slika nije pronađena

Cure se nekada zavaravaju i žele vjerovati u to da je dečko koji im se sviđa zaista zaljubljen u njih. Kada smo zaljubljeni u nekoga ne preferiramo samo njegov izgled nego i karakter.

Dobar izgled je prolazna stvar, a dok smo mladi čini nam se da nikada neće proći. Dečki i cure nekada pomiješaju zaljubljenost s požudom  i tada nastaju problemi.

Kada dečko želi isključivo seks to znači da je tada s curom samo zbog njenog izgleda. Kako se ne bi kasnije osjećala povrijeđeno, vrijeme je da skužiš znakove koji pokazuju da mu se sviđaš samo zbog izgleda:

Nikada se ne želi družiti u normalno vrijeme, isključivo kasno navečer

Ovdje može biti dvije opcije: samo te treba zbog seksa ili ne želi trošiti novce na dejt s tobom (iako kava košta manje od 10 kuna). Drugu opciju treba tolerirati ako je dečko umjetnik bez love, ali kolika je slučajnost za to?Imaš osjećaj da ne voli razgovarati s tobom

Kada se ne ljubite, mazite ili seksate onda gledate filmove i serije, odnosno radite nešto što ne uključuje previše priče- ovo je siguran znak da nešto ne štima. Takvo druženje samo pokazuje koliko se on trudi ne pričati s tobom.


Njegovi komplimenti tiču se samo izgleda

Komplimenti čine kao nešto lijepo, ali ako je svaki kompliment u vezi tvojih lijepih nogu, osmijeha, stražnjice i drugih dijelova tijela tada znaš što mu je samo na pameti. Premda se čini kulturan i drag zbog komplimentiranj to nije tako.


Vaša veza nikada nije nešto više od `ležerne`

Nikada te ne zove na neki tulum ili frendov rođendan, nije roditeljima rekao za tebe...ovo sve sluti da je s tobom samo zbog izgleda.Ne poštuje te

Otvoreno flerta s drugim curama, dopisuje se s hrpom njih preko fejsa iako mu u stvarnom životu sve nisu prijateljice, ignorira tvoje poruke nekoliko dana... ovo su sigurno znakovi da je s tobom samo zbog izgleda. Ujedno, ovo su znakovi da ga se što prije trebaš riješiti!Izgled samo zbog izgleda seks

Još vijesti