Slika nije pronađena

Možda si zaslijepljena njegovim dobrim izgledom ili odličnim smislom za humor, a onda će učiniti nešto što nije tako strašno i ostavit će te s jednom misli: 'Wow, kakav kreten'.

Istina je ta da zaslužuješ najbolje. Dakle, umjesto da se zadovoljiš nekime tko ti nije ni do koljena, nastavi tražiti svog Liama Hemswortha i ovih pet stvari imaj na umu tijekom svoje potrage za gospodinom savršenim. On je definitivno poseban dečko i trebala bi s njim ostati u vezi ako...

via GIPHY


1. Pita te kako si

Dečka koji se stvarno brine za tebe može biti poprilično teško pronaći. Trebao bi pitati kakav je bio tvoj dan, kako se osjećaš i slično, a onda bi trebao istinski poslušati tvoj odgovor. Isto tako, nemoj zaboraviti, to je dvosmjerno. Ti bi trebala napraviti isto i iskreno bi te morao zanimati apsolutno svaki odgovor na tvoje pitanje.

2. Tretira svoju majku kao kraljicu

Na temelju toga kako se ponaša prema svojoj majci možeš vidjeti kako će se ponašati prema tebi. Ako ju poštuje i pazi na  nju kao što bi trebao, njega definitivno moraš zadržati.


via GIPHY


3. Otvara ti vrata

Suprotno popularnom načinu razmišljanja – kavaliri nisu izumrli. Možda su rjeđi nego što su nekad bili i nego što bi trebalo biti, ali maniri i pristojnost svakoga mogu daleko odvesti. Da ne spominjemo, time što radi jednostavne, ali vrlo uljudne stvari za tebe, puno govori o njegovom karakteru.

4.  Ne ponaša se drugačije u prisutnosti svojih prijatelja

Ako je super ljubazan prema tebi kad ste sami, ali te napusti čim je u blizini svojih prijatelja, to nije dobar znak. On bi se trebao ponašati isto u tvojoj prisutnosti, bez obzira na to tko je u blizini.

via GIPHY


5. On ti pošalje poruku i kad nema neki poseban razlog za to

Kad počneš dobivati sms-ove, Snapchat ili Insta poruke od njega, tako možeš znati da pada na tebe! Nekoliko poruka tu i tamo znači da on misli na tebe čak i kad ste razdvojeni.


Foto: Shutterstock/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Mi smo ih spojili, vole se već dvije godine: Teen385 u ulozi Kupida [TRUE STORY]

U prosjeku doživimo tri ljubavi – saznajte što vas čeka nakon tinejdžerske i kako izgleda svaka vrsta

Je li došao početak kraja vaše veze? Sedam znakova da ste se 'ohladili

veza ljubav the one savjeti pet načina saznaj