Slika nije pronađena
Dečke nekad stvarno nije lako prokužiti, ali izgleda da neke stvari (za koje smo mi cure oduvijek smatrale ttly čudnima) na curama ipak najviše vole.

1. Kad pokazuješ nesigurnost
Da, znamo da oduvijek govorimo da dečki vole sigurne i samouvjerene cure, i to je točno. Ali, njih naša prevelika samouvjerenost može preplašiti zbog čega su im puno draže one cure koje se ne boje s vremena na vrijeme pokazati malo nesigurnosti.

via GIPHY


2. Kad se ponašaš blesavo
Dečki su opušteniji i neozbiljniji spol pa nije ni čudno što najviše vole kad su cure isto takve. Dečki ne vole preozbiljne cure i one koje nemaju smisla za humor, njima je najvažnije da se s tobom ludo zabave i nasmiju do suza.

via GIPHY


3. Kad si tajanstvena
Ono što je vidljivo nije toliko zanimljivo, a tom logikom vode se i dečki. Ako se ponašaš tajanstveno, svaki će se teško zapaliti i početi zanimati za tebe. Možda na prvu zvuči malo čudno, ali ustvari ima smisla. Nikad pred dečkima nemoj otkriti baš sve o sebi, inače će jako brzo izgubiti interes.

via GIPHY


4. Kad te nije sram dobro papati
Neke cure paze na liniju i pokušavaju jesti zdravo, a baš zbog toga što misle da dečki vole fit cure. Ovdje ćemo te morati razočarati (ili razveseliti ako voliš fino papati) jer dečki vole cure kojima nije bed jesti, a da pritom usput ne broje kalorije.

5. Kad si ljubomorna (u granicama normale)
Koji ti god dečko kaže da mu smeta kad je cura ljubomorna, pa makar i samo malo, LAŽE! Dečki se vole osjećati sigurno i samouvjereno, a tvoja povremena ljubomora totalno će im laskati.

via GIPHY


6. Kod nosiš njegovu odjeću
Dečki obožavaju vidjeti curu u njihovoj odjeći pa zato bez straha smiješ obući njegovu majicu ili trenirku, tvom dečku će se to baš svidjeti.

via GIPHY

7. Kad si super s njegovim frendovima
Nekim dečkima jako je važno da budeš u dobrim odnosima s njihovim frendovima jer to onda znači da te i oni na neki način odobravaju. Osim toga, uvijek ćete se moći družiti svi zajedno, a dečkima je njihova muška ekipa stvarno važna.

via GIPHY


8. Kad plešeš pred njim
Dečki obožavaju gledati cure dok plešu i to ih stvarno pali. Čak i ako imaš najgluplje pokrete, dečki će te svejedno gledati kao da si profesionalna plesačica.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Nova godina, nova ti – ljubavne odluke kojih se moraš držati od ove školske godine

LOL Pet stvari koje svi ttly mrzimo kod prvog dejta i tri koje volimo

Pazi da ne odate (pre)više – fotke savršenih parova na društvenim mrežama otkrivaju probleme

ljubav savjeti dečki i cure