Slika nije pronađena

Možda nije dečko od previše riječi, možda nije sklon ljigavoj romantici kao iz starih hollywoodskih filmova, ali ako te doista voli – teško će to sakriti. Riječi volim te za sve nas imaju veliko značenje i nije svima lako izreći ih.

Dečki su češće osobe od djela i akcije, a ove male geste i ponašanja raspršit će svaku sumnju u to da te iskreno voli.

Ne moraš mu niti reći da ti je hladno, on će te zagrliti!

Spontani dodiri u javnosti dobar su pokazatelj snažnih emocija. Najiskrenije stvari uvijek su spontane! Iako moramo planirati mnogo toga u životu, ono što dođe samo od sebe najbolji je pokazatelj koliko iskreno nešto mislimo. Ako te zagrli oko ramena ili struka dok hodate, dodirne ruku ili bedro dok sjedi kraj tebe ili ti prođe rukom kroz kosu – budi sigurna da prema tebi gaji snažne osjećaje.


Sluša te i proždire pogledom dok pričate

Obrati pozornost na njegov pogled i mogla bi otkriti svašta. Ako te često pogledava, pogled mu pada na tvoje usne pa na oči u kojima se čini kao da se izgubio – kuhan je i pečen. Ako k tome pozorno prati svaku tvoju riječ i iskreno ga zanima sve o čemu govoriš (pod uvjetom da ne zapiliš o novoj kremi ili štiklama) znaj da te iskreno voli i da je fasciniran tobom.

Poput radara traži te u daljini i prati pogledom

Ne morate baš uvijek biti jedno kraj drugoga, no to ne znači da se ne morate gledati. Ako ste izašli van i udaljili se jedno od drugoga, pogledaj u kojem smjeru gleda i traži li te pogledom. Ako i u toj situaciji gleda i traži gdje si, budi sigurna da njegovo zanimanje gdje si prate i snažni osjećaji. Osim toga, ako te nježno gleda kad mu prilaziš, promatra te dok radiš svakodnevne, banalne stvari i k tome se i smješka – nemaš frke. Srce mu je na pravom mjestu!

Ići će s tobom svugdje

Dečki baš nisu ludi za šopingom, jogom, razgledavanjem izloga ili kozmetike. Ako i tvoj dečko nije taj tip, a svejedno se ponudi praviti ti društvo u tim prilikama – ima li sigurnijeg znaka da te voli? Ako pritom ne njurga, gunđa ni zanovijeta nego se iskreno zabavlja u tvom društvu sigurno osjeća nešto snažno prema tebi.

Dugi, strastveni poljupci

O tome ne treba mnogo govoriti! Poljubac zatvorenih očiju, spojene usne koje se ne razdvajaju tako lako, dubok i strastven dah – sve su to znakovi emotivnog trenutka koji je za njega važan kao i za tebe. Ako ga podijeli s tobom, znaj da mu mnogo značiš.

Osmijeh nakon poljupca

Poljubac je prepun snažnih emocija, vatre i strasti, no ono što se slijedi nakon njega može ti još i pouzdanije reći kakve osjećaje ima prema tebi. Ako te nakon poljupca promatra, smješka se i pomalo sanjivo razmišlja o svemu što se događa, pokraj sebe imaš zaljubljenog dečka.

Uvijek je sređen (u svom stilu) kad je s tobom

Dogovorili se vi za kino ili običnu šetnju parkom, uvijek će se potruditi da izgleda najbolje i najljepše moguće. Mirisan i čist, odjeven u svom điru, pažljivo dotjeran – sve su to znakovi da mu je stalo zadiviti te i pokazati ti se u najboljem mogućem svjetlu.

Prepoznaješ li i svog dečka u ovim situacijama?

L.B./foto: Sxc.hu, Shuttestock


Pročitajte još...

...Znakovi koji ti pokazuju da ste u ozbiljnoj vezi...

...10 znakova koji govore - da, on je zaljubljen u tebe!...

...Što ne trebamo podijeliti s dečkom/curom?...

...Što to zaljubljeni parovi rade, a drugima ide na živce?...

ljubav znakovi snažni osjećaji ponašanje geste

Još vijesti