Slika nije pronađena

Dečki su ti koji se češće boje ulaska u pravu vezu i vezivanja nego cure. Vole svoju slobodu, dopisivanje i viđanje s više ljudi, upoznavanje novih cura… i veza im nije ni na kraj pameti.

Ne mora nužno značiti da je igrač ili da te pokušava iskoristiti, nekada se dečki samo boje veza i vezivanja jer im to zvuči grozno i kao da će si tako ograničiti zabavu ili uništiti mladost, jer je to vrijeme kada se treba zabavljati, a ne vezivati. S druge strane, cure su spremnije za vezu i ranije će se pristati 'odreći' svoje slobode. I tu nastane problem. Viđaš se s nekime i spremna si za vezu, ali ti se čini da nikako da dođete do tog koraka. Nekada nije da ti se samo čini, već lik stvarno pokušava izbjeći vezu ili bilo kakvo definiranje vašeg odnosa. Ovo su znakovi koji otkrivaju da se boji veze i vezivanja, da još nije spreman za takav korak. Zato ako vidiš ove znakove, nemoj gajiti preveliku nadu da će vas odnos prerasti u vezu tako skoro.

1.Ne pokazuje osjećaje

Iako po njegovom ponašanju i pažnji koju ti daje možeš pomisliti da mu se sviđaš, nikada ti zapravo nije otvoreno rekao što osjeća prema tebi. Ako ti tako nešto i spomeneš, stručno će izbjeći da ti da neki konkretan odgovor.

2.Ima zid oko sebe

Iako se viđate i non stop dopisujete, čini ti se da su to sve samo površni razgovori. To je zato što ima zid oko sebe i ne pušta te unutra jer zna da ne želi ništa ozbiljno. Većina će vaših razgovora biti zezanje, seksi razgovori, priča o svakodnevnim stvarima, ali nikada ništa dublje.

3.Otkazuje planove u zadnji čas

Dogovorite se za druženje, a on ti popodne javi da ipak ne može jer mu je nešto iskrsnulo. I to se događa redovito.

4.Nije još nikad bio u vezi

Imali ste razgovor o prošlim vezama, a on, iako se viđao, nije još bio u pravoj vezi, već su sve to bile neke kratke sheme koje su trajale po nekoliko mjeseci.

5.Uvijek ima na Instagramu hrpu cura koje prati

Na njegovoj listi prijatelja ili pratitelja, ovisno o kojoj se društvenoj mreži radi, ima hrpu cura. Iako se možda ne čuje s njima, ili ti samo tako kaže, vidiš da si međusobno redovito lajkaju ili komentiraju objave.

6.Izlazi non stop

Bez tebe. Ide stalno van i na druženja s prijateljima i svojom muškom ekipom, na koja ti nisi niti pozvana. Ne mora značiti da se tamo nešto događa ili da se viđa s još nekim, ali moguće da voli flertati i upoznavati druge cure, a zna da to ne bi mogao da ti ideš s njima.

7.Izgled mu je najbitniji na curi

Kada ti daje neki kompliment, to se uvijek odnosi na tvoj fizički izgled. Kada ti se čini da mu je to najvažnija stvar na tebi, moguće da je to stvarno i istina. Nije mu toliko bitno ostalo jer mu je vaš odnos samo zabava, ništa ozbiljno.

8.Izbjegava riječi 'veza' i 'cura i dečko'

Bježi od svih riječi koje su povezane s vezom. Izbjegava takve razgovore i ne želi niti sudjelovati u njima.

Pogledajte još:

Najčešće stvari koje ljudi KRIVO misle o seksu – ove 3 su daleko od istine

Provjera znanja za parove: 12 stvari koje trebaš znati o dečku nakon 6 mjeseci veze

Neočekivane stvari zbog kojih će se dečko zagrijati za tebe – ovih 6 osobina ih osvaja kao ništa drugo

veza boji veze ljubav boji vezivanja ne želi vezu

Još vijesti