Slika nije pronađena

Zadobivanje pozornosti simpatije može biti zeznuta stvar, posebno ako ne igraš na kartu izgleda.

Iako su dečki prilično vizualni tipovi, i njima je jasno da se iza lijepog lica krije određen karakter i osobnost u koju se tek moraju zaljubiti. Kada zadobiješ njegovu pozornost zbog neke kvalitete ili osobine, vjeruj da ćeš ju puno duže zadržati nego onda kada obučeš prekratku minicu ili preduboki dekolte.

Evo nekoliko savjeta kako privući pozornost simpe, a da ne igraš na kartu izgleda!


#Ne izbjegavaj ga

Ako nisi u njegovoj blizini, nećeš privući njegovu pozornost. To ne znači da ga moraš progoniti, ali trebala bi se tu i tamo pojaviti na mjestima gdje on provodi vrijeme. Ako je riječ o bircu gdje često pije kavu, zašto i ti ne bi jedno jutro svratila tamo?


#Pokloni mu pažnju

Ne moraš ga zasuti komplimentima ili upijati svaku njegovu riječ kao da si opsjednuta, ali uvijek obrati pozornost na ono što priča, postavljaj mu potpitanja te mu tako daj do znanja da te zanima ono o čemu govori. Svima nam godi kada zadobijemo nečiju pažnju – i njemu će.

#Budi samouvjerena

Svi se malo uznemirimo kada treba pričati sa simpatijom, ali pokušaj se u tom trenutku opustiti najviše što možeš – dokazano je da dečke privlače cure 'koje znaju što rade'. Samopouzdanje je seksi!

#Budi prirodna

Onako kako se ponašaš u društvu frendica i školskih kolega, ponašaj se i u blizini njega. Nemoj se pretvarati u nedostižnu divu ili čudnu šutljivicu – slobodno pričaj o svojim hobijima i interesima, ali ne zaboravi i slušati; ljudi koji neprestano brbljaju o sebi su naporni.

#Budi prijateljski raspoložena

Svi vole ugodne, vesele i nasmiješene osobe – pa tako i dečki. Ako želiš privući njegovu pozornost, budi prijateljski raspoložena. Nemoj živčaniti, psovati ili izigravati frajericu jer takve stvari odbijaju dečke. Ako si baš zbog nečeg uzrujana i ne možeš si pomoći, pričekaj dok se smiriš ili porazgovaraj s nekom bliskom osobom.


#Smij se

Dečki obožavaju biti u blizini djevojaka koje znaju uživati u životu – a ima li ljepšeg dana od onog kada se neprestano smiješ? Ako misliš da je duhovit, daj mu do znanja da ti je zanimljiv; smijehom ćete se i on i ti bolje osjećati u vlastitoj koži.

Foto: Instagram
Izvor: womanitely.com
I.N.

pozornost Dečki

Još vijesti