Slika nije pronađena

Kada je riječ o djevojkama, vjerovali ili ne, momke ne privlači isključivo fizički izgled, nego neke skroz druge osobine. Bez obzira na to imala ona crnu ili plavu kosu, je li visoka ili niska, bila mršavica ili bucka – neke druge kvalitete u tome svemu pobjeđuju.

`Dečki vole lijepe cure` je mit koji smo razbili već davnih dana pa nas zanima što to dečke najviše privlači kod cura. Srećom, na internetu se gotovo može sve naći, a ovo će osobito poslužiti sramežljivim djevojkama koje se boje pitati svoju simpu, što on najviše preferira kod cure.

Djevojke, bacite ogledala i `našminkajte` svoju osobnost jer dečki tvrde (barem na internetu) da ih ovo najviše privlači kod cura:

Lijep odnos prema drugim djevojkama

Neki dečki kažu da im je važno kako se cura odnosi prema drugim ženama. Ako se ona odnosi prijateljski i ljubazno tada im je privlačnija, dok su s druge strane rekli da odmah bježe glavom bez obzira čim vide da cura puno ogovara svoje prijateljice ili ružno komentira druge žene i stvara dramu.


Samopouzdanje

Način na koji se cura `nosi` je očito jako bitan dečkima. Ako o sebi djevojka ima dobro mišljenje te postupa u skladu s tim i zna da zaslužuje najbolje i ne pristaje na ništa manje, tada je dečkima privlačnija. Općenito, osobe koje imaju samopouzdanja nisu nesigurne i tada neće imati loš odnos s drugima, u smislu da nekoga omalovažavaju da bi se one osjećale bolje i slično.


Strast prema nečemu

Dečki općenito ne preferiraju pasivne djevojke, a strastvena cura će osvojiti svakog momka. Ne govorimo ovdje u ljubavnoj strasti (premda ni to nije na odmet) nego o interesima, hobijima i slično. Kada je cura strastvena oko nečeg što joj je važno i oko čega se trudi, to je zapravo totalni `turn on` za dečke. Primjerice, ako jako voliš ples, plešeš godinama i želiš se profesionalno baviti plesom – nemoj šutjeti o tome ako želiš impresionirati simpatiju.


Topao osmijeh

Premda je `lijep osmijeh` po definiciji fizička osobina, zapravo se radi o `toplom osmijehu` što ponovno upućuje na ljubaznost i lijepo odnošenje prema drugima. Kada nam je netko posebno drag tada ćemo za njega imati najtopliji osmijeh ikad, zar ne?
Prijateljska nastrojenost + zauzimanje za sebe

Pojedini momci tvrde da ih privlači kada je djevojka općenito prijateljski raspoložena prema svima, ali da ne trpi tuđe gluposti i da se zna zauzeti za sebe kada je vrijeme za to. To govori puno o njoj kao o osobi jer zna da ljubaznost i prijateljstvo otvaraju sva vrata, ali odmah postavlja granice što je i normalno.


Smisao za humor

Jedan dečko je napisao da bi djevojku koja se zna šaliti odmah upoznao s prijateljima i htio biti dio njenog društva. Mnoge cure sumnjaju, ali vjerujte, u tom je kvaka – smisao za humor uistinu privlači ljude, a osobito dečke. Ako vidiš da dečko pada na tvoje šale, to je onda to!


Gledanje u oči

Budući da je danas sve manje ljudi koji mogu zadržati pogled `oči u oči` tijekom razgovora i koji ne gledaju u mobitel, dečki jako cijene djevojke koje ih gledaju u oči kada pričaju s njima. To daje neku dozu ozbiljnosti te da cura zna dobro komunicirati s drugim ljudima što se danas rijetko viđa.Kada ju nije sram glupirati se

Djevojke koje se bez problema mogu glupirati i zabavljati se uistinu privlače dečke. Tako oni vide da je cura opuštena i da ima smisao za humor. Osim toga, neka vrsta pokazivanja samopouzdanja je glupiranje pred drugim ljudima pa ako ne bježiš od toga – imaš plus kod muškog roda.Spontanost i avanturistički duh

Nema ništa bolje od spontane cure koja je avanturističkog duha. Stoga, ako imaš neke cool prijedloge u zadnji čas u smislu planinarenja, putovanja ili čak spoja na slijepo – samo reci jer dečki vole spontanost i avanturizam.Bliskost s obitelji

Vjerovale ili ne, neke dečke privlači kada cura ima tu obiteljsku notu i kada je bliska sa svojom obitelji. To im samo može pokazati kakva će cura biti prema njima jer ako je brižna prema svojim članovima obitelji, to znači da je brižna općenito pa će takva biti i prema dečku. Isto tako, ovo je jako bitno starijim dečkima jer im pokazuje kakva ta djevojka jednom može biti žena, majka i slično.


Dečki što privlači dečke privlači

Još vijesti