Slika nije pronađena

Ljubav je luda, strastvena i komplicirana. Veze također mogu biti takve! Na početku su tu leptirići, uzbuđenje i koketiranje, ali s vremenom se neke veze mogu pretvoriti u opterećenje. Javlja se sumnja: voliš li ga, je li ti dovoljno uzbudljivo, možda je onaj drugi dečko bolji odabir…

Ako sumnjaš u svoju vezu, trebaš se zapitati zašto je tome tako. Čak i ako situacija nije bajna, izlaz nemoj tražiti u preljubu i zabavljanju sa strane.

Evo i zašto!

1. Strastveno nije isto što i blisko

Možda ti je za oko zapeo neki novi, zanimljiviji dečko no moraš znati da je to samo početno uzbuđenje koje osjetimo uvijek kad isprobavao nešt novo. Pogotovo ako se još odvija i tajno – taj te osjećaj može ponijeti. Sa svojim dečkom ipak si prošla neke stvari i dijelite bliskost koju nećeš naći u ovakvim ‘izletima’.

2.  Misteriozni dečko možda krije neke opasnosti

Možda je zanimljiv, čini ti se da živi uzbudljivim životom, ali ako mu ne smeta što si u vezi i spreman je koketirati sa zauzetim curama, zamisli na što je sve još spreman.

3.  Prevara nije rješenje problema

Nikad se nemoj oslanjati na druge ljude u rješavanju problema u tvojoj vezi. Ako nisi zadovoljna vezom, dečko te zapostavlja ili nije ispunio tvoja očekivanja – riješi to s njim umjesto da utjehu tražiš drugdje.

4.  Pripazi da ne dođeš na loš glas

Da, preljub može zvučati kao uzbudljiva i vruća epizoda tvog života, ali razmisli kako ćeš se osjećati u slučaju da se sve sazna. Zamisli da te taj fatalni dečko ocrni pred svim poznanicima. Treba li ti reputacija varalice i šaptanje iza leđa?

5.  Možeš izgubiti sve

Ne možeš sjediti na dvije stolice jer bi mogla ostati bez obje. Ako si nezadovoljna vezom, jednostavno izađi iz nje i tek se onda posveti traženju novog dečka koji će ti biti bolji. Možda probleme koji te muče možeš riješiti s dečkom, a ako to nije moguće – sigurno ćeš naći nekoga tko će te usrećiti.

Najpoštenije je igrati fair play.

L.B./izvor: Your Tango

foto: sxc.hu

veza preljub problemi

Još vijesti