Slika nije pronađena

Dejtanje nije lak posao, a onaj tko kaže drugačije – nema pojma. Slobodnih djevojaka je mnogo, kao i dečkiju, stoga je bitno da se ne izgubiš u toj masi – neka te primijeti jer se ističeš u moru drugih djevojaka.

>> Ove jeseni budi u trendu - evo što ne smiješ propustiti!

1. Istakni svoj atribute

Ako imaš lijepe noge – nabaci tajice ili neke super najlonke, uske hlače ili šosić po izboru. Isticanje onoga što smatraš svojim najljepšim dijelovima zasigurno će mu skrenuti pažnju na tebe. Ako si ponosna na trbušnjake vrijedi ista stvar, ali zapamti da je manje više! Vulgaran nastup samo će ga otjerati ili prestrašiti stoga neka ti bude pravilo da nešto prepustiš i njegovoj mašti.

2. Ostvari kontakt očima

Ako se nalazite u nagužvanoj prostoriji, bitno je da ihvatiš njegov pogled prije nego to napravi neka druga djevojka. Većina muškaraca slaba je na prekrasne oči, baš kao što su tvoje.

3. Nasmiješi se!

Jednom kad pridobiješ njegovu pažnju, potrudi se da je i zadržiš. Osmijeh će se višestruko isplatiti i snažnije ga se dojmiti. Percipirat će te kao dostupnu i sretnu djevojku, a sve su to dobre stvari koje će mu olakšati odluku da ti pristupi i počne razgovarati s tobom. Osmijeh je tvoje najjače oružje koje otapa sva srca.

4. Dotakni ga

Fizički kontakt može biti obično doticanje po ramenu na putu do wc-a ili ležerno doticanje njegove podlaktice. Možda se sasvim slučajno nađete stisnuti u nekom hodniku! Ako se upustite u razgovor, obavezno mu dotakni ruku. Previše dodirivanja nije poželjno i može biti veliki turn-off, ali neki dodir, onako usputno, učinit će da će se od svih djevojaka tamo sutra sjećati – baš tebe.

>> Provjeri: Trendi nakit, fora čarape, torbe, odjeća... sve po super cijenama!

5. Reci ‘ej, bok’!

Tko bi rekao?! Iako ovo zvuči kao soljenje pameti i isticanje očitog, mnoge osobe su povučene i rijetko prilaže drugima, rijetko pozdravljaju i još se rjeđe samopouzdano i samoinicijativno predstavljaju nekome. Ovaj će te jednostavni trik izdvojiti od ostalih. Samopozdanje je seksi.

Sretno!

L.B./izvor: Guest of a Guest

foto: sxc.hu

>> FOTO: Ovo je modni stil koji ove jeseni ne smijete propustiti

kako da te primijeti istakni se savjeti