Slika nije pronađena
Javni hejt na bivšeg nakon prekida je grijeh koji je puno nas učinilo. Bilo je jače od nas i nismo se mogli suzdržati od napasti koja se zove – javna blamaža i status jadikovke putem Facebooka ili Instagrama. Bio je loš prema meni – hejt, rekao je da me ne voli – hejt, prekinuo je sa mnom zbog druge – hejt.

Iako se slomljeno srce liječi na 100 različitih načina, javno prozivanje i otkrivanje svih loših stvari u vašoj vezi, možda nije jedan od najboljih. Ispadaš očajna, a zapravo si totalno drugi level od toga.

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) onNo ni starije curke očito ne znaju uvijek bolje, jer je upravo to učinila manekenka koja je jedno vrijeme bila dio najljepšeg para na svijetu. Sjećate li ih se? Zajedno su putovali po savršenim destinacijama, imali su savršene fotke, izgledali su savršeno...Nakon što je ljubavi došao kraj, ljepša polovica ovog para Alexis je progovorila o njihovoj `savršenoj´ vezi i sve šokirala.

Alexis je pokazala da je ogorčena na svog bivšeg i na nimalo lijep način to svima dala do znanja.

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on`Manipulirao je sa mnom do kraja, gurao me do krajnjih granica kako bih pukla,a on ne bi bio kriv za kraj veze. Naša veza više nije bila dobra za njegovu karijeru´, te je nadodala `ljubav nas čini slijepima, ali ne mogu reći da nisam osjetila da nešto nije kako treba´.

Alexis je nadodala još nekoliko ružnih primjedbi na njegov račun, a nas zanima vaše mišljenje. Da li je `ok´ nakon prekida javno poniziti bivšeg i jeste li i ikad napravile nešto slično?Foto: Instagram/ Twitter

S.T.R.

Prekinula si s dečkom? Tu je aplikacija koja će ti pomoći da ga preboliš

Prekinuo je s tobom bez razloga - kako riješiti ovu situaciju?

Pitali smo vas, vi ste odgovorili: Ljubomorni ispadi koji su vam zagorčali život

Prekid najljepši par na svijetu Hejt

Još vijesti