Slika nije pronađena

Ne morate imati puno novaca da isplanirate savršen spoj sa svojim dragim. Dovoljno je samo malo mašte i volje.

Kafići i kina su klasici među spojevima, no i to nakon nekog vremena može dosaditi. Unesi malo spontanosti i kreativnosti u svoje spojeve i iznenadi dečka ili simpatiju kul prijedlogom.

Pripremite večeru zajedno

Dosta ti je šetnje po gradu i prejedanja po Mekiću i ostalim fast foodovima? Pronađi s dragim zanimljive i jednostavne recepte za pizzu, muffine ili bilo koji drugi specijalitet i zabavite se pripremajući ih skupa. Provedi vrijeme s dragim u kuhinji i otkrij kako funkcionirate u različitim situacijama. Ovo je jako dobar način da bolje upoznate dečka.

Vožnja biciklima

Biciklizam je jeftin i zabavan način pumpanja adrenalina. Ovo je idealan spoj za stidljive osobe koje su pod pritiskom da neće imati o čemu pričati sa svojom simpatijom. Izaberi biciklističku rutu oko jezera, po parku ili bilo gdje u prirodi.

Karaoke

Kada se jednom odvažiš zapjevati pred hrpom nepoznatih ljudi, jednostavno više nemaš što skrivati. Saznaj održava li se negdje karaoke i iznenadi dečka ovim prijedlogom. Ako nema uskoro takvih večeri, organiziraj kućni karaoke. Ludo ćete se zabaviti i opustiti!

 

Posjetite muzej

Iako misliš da poznaš svoj rodni grad kao vlastiti džep, varaš se. Sigurno postoji neko mjesto koje nisi istražila i koje ima zanimljivu povijesnu pozadinu. Zaputi se s dečkom u muzej u kojem do sada još niste bili ili otiđite na neku izložbu koja je baš tada u gradu. Imat ćete jako puno tema za razgovor, a i komentiranje.

Kuglanje

Kuglanje je podcijenjen sport. Možeš kuglati u bilo koje doba dana, neovisno o vremenu, ne morate biti sportski tip, jedva se uznojite i najbitnije, jako je zabavno.

Piknik

Piknik je jedan od  najromantičnijih i najjednostavnijih spojeva. Ubaci u torbu nekoliko sendviča, vodu, sok i grickalice te ponesi malu deku. Zaputi se sa simpatijom ili dečkom u park i napravi mali, slatki piknik. Nemoj zaboraviti ponijeti karte, loptu ili neku društvenu igru.Šetnja prirodom

Odaberi lijepo i mirno mjesto za šetnju: park, plažu, šumu. Opremi se grickalicama i uživajte zajedno na svježem zraku.

Društvene igre

Društvene igre bude u tebi natjecateljski duh koji može dodatno zakuhati situaciju. S obzirom na to da su društvene igre namijenjene većem broju ljudi, razmisli o spoju u četvero. Pozovi frendicu i njezinog dečka na zabavnu večer društvenih igara.

Bazen

Zašto bi kupanje ostavila samo za ljeto? Ovo je kul i zabavna ideja za zajedničko druženje.

Utakmica

Iznenadi dečka s kartama za njegov najdraži klub. Bit će jako oduševljen, a pokazat ćeš mu da nisi kao druge djevojke.

foto: Shutterstock

I.Č./Izvor: Teenadvice.about.com


Pročitajte još:

Zimski dejt: kamo sa simpom na spoj?

Kamo na prvi dejt? Impresioniraj ga ovim idejama!

savjeti za spojeve spontanost novi prijedlog piknik zabava

Još vijesti