Slika nije pronađena
Ili pričaš s dečkom kojeg si maloprije upoznala ili još uvijek čekaš da te van konačno pozove slatki dečko iz škole - u kojoj se god situaciji našla, postoje određena pravila zavođenja kojih bi se morala držati. Pogotovo ako želiš da te ON pozove na spoj.

Ako si hrabra i nije ti nikakav problem napraviti prvi korak i pozvati na spojak dečka koji ti se sviđa, svaka ti čast! Za one malo manje hrabre imamo dobru vijesti - uz pomoć ovih trikova tvoja simpa će pozvati tebe! Evo što moraš napraviti da bi dečka koji ti se sviđa napokon potaknula da te pozove van.

via GIPHY


1. Gledaj ga u oči
Običan 'eye contact' može ti itekako pomoći da ga zavedeš i potakneš na to da te pozove na spoj. Gledanje direktno u oči, i to malo duže od nekoliko sekundi, trebalo bi dečku koji te zanima dati do znanja da ti se sviđa. Ako mu se uz to još i nasmiješiš, vjerujemo da nema razloga zašto te ne bi pozvao van.

via GIPHY


2. Budi nasmijana
Budeš li nasmijana i dobro raspoložena, prije ćeš ga privući. Čak i u slučaju da se trenutno ne osjećaš najbolje, probaj ostati vedra i nemoj pokazivati svoje loše raspoloženje. On će ti mnogo radije prići ako budeš nasmijana, a ne namrgođena.

3. Pokaži mu da si single
Nikad ne znaš - možda on misli da si zauzeta ili zaljubljena u drugoga. Pokušaj mu pokazati da nemaš dečka i da si potpuno slobodna izlaziti s kim god želiš. To će mu sigurno dati dodatnu hrabrost da se odvaži i konačno te odluči pozvati na dejt.

via GIPHY


4. Ne petljaj prijatelje u to
Veliki fail bi bio da moliš svoje i/li njegove frendove da ga pokušaju nagovoriti da te pozove van. To nije samo neprikladno i djetinjastvo, već i pomalo jadno. Dečkima se ne sviđa kad pola ekipe zna da se sviđaju nekoj curi, a oni o tome pojma nemaju. Pusti ga da se sam odluči na to.

5. Pazi se 'friend zone'
Jednom kad upadneš u 'friend zonu' - nema natrag, zato mu odmah daj jasno do znanja da u tebi ne može naći frendicu. Iako dečki vole da im je cura i best frendica, mogla bi upasti u probleme ako te on počne doživljavati SAMO kao prijateljicu. Onda sumnjamo da će te pozvati na dejt, jedino ako nije dečko koji se pali isključivo na svoje frendice.

via GIPHY


6. Zavodi ga (ali suptilno)
Nemoj biti baš predirektna, ali mu ipak suptilno daj do znanja da ti se sviđa i da ne bi imala ništa protiv da zajedno (samo vas dvoje) jednom izađete van. Kad s s njim, lagano ga dodirni po ruci, namigni mu, obuci se malo izazovnije ili u razgovor ubaci neku foru za koju znaš da bi mu bila totalno smiješna. Vjeruj nam - čak i ove sitnice pale kod dečkiju.

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG! Ovo su laži koje dečki najčešće govore na prvom spoju

Izbjegni neugodnu tišinu na spoju – sedam tema o kojima uvijek možeš razgovarati sa simpom

DEJTANJE Ženska VS muška perspektiva prvog spoja – uđi u njezin i njegov mozak

spoj ljubav savjeti