Slika nije pronađena
Kad ti je slomljeno srce, čini ti se kao da te ništa neće uspjeti oraspoložiti? Nikad više - ovo su filmovi uz koje ćeš lakše zaboraviti bivšeg/bivšu.

Plavuša s Harvarda (Legally Blonde)
Ovaj si film gledao/la sigurno već sto puta, a u glavnoj je ulozi Elle Woods - nepokolebljiva cura koja prekida dugogodišnju vezu i odlazi na faks pronaći sebe.

via GIPHY


Bilježnica (Notebook)
Ako si upravo prekinuo/la vezu, ali još uvijek vjeruješ da te negdje čeka onaj/a pravi/a, ovo je savršen film za tebe. Govori o zaljubljenom paru koji prolazi kroz razne prepreke, ali na kraju njihova ljubav ipak pobjeđuje. Moramo te upozoriti da će te sigurno ttly rastužiti, baš kao nas.

Kako biti solo (How to Be Single)
Film koji je izašao 2016., a govori o grupi mladih i njihovoj potrazi za srodnom dušom. Usput se, naravno, susreću s mnogim problemima, ali i uživaju u svojim 'solo' danima.

via GIPHY


Prekid (The Break-up)
Film koji govori o paru koji je nedavno prekinuo, ali i dalje živi zajedno u stanu. Ova komedija ttly će te podsjetiti na tvoj prekid, ali te i dobro nasmijati.

500 dana ljubavi (500 Days of Summer)
Mislimo da će ti se ovaj film ful svidjeti, pogotovo ako se nakon prekida osjećaš kao da nikad više nećeš moći voljeti i biti u ozbiljnoj vezi. U filmu se radnja vrti oko glavnog lika, vječnog romantičara Toma i njegove simpatije Summer.

Preboljeti Saru Marshall (Forgetting Sarah Marshall)
Kako bi zaboravio bivšu curu koja ga je napucala, Peter odlazi na godišnji odmor gdje sreće baš svoju bivšu. I njezinog novog dečka zbog kojeg ga je ostavila.

via GIPHYLjubav i praznici (The Holiday)
Amanda i Iris zbog ljubavnih problema odluče okrenuti svoj život i zamijeniti svoje domove na mjesec dana. Na kraju skuže da im je to bio najbolji odmor u životu.

Njemu baš i nije stalo (He's Just Not That Into You)
Ovaj film odličan je za pogledati nakon prekida veze, a donosi ljubavne avanture različitih ljudi koji su međusobno povezani. Ovaj film istovremeno će ti slomiti srce, ali ti i vratiti vjeru u ljubav - nešto što ti stvarno uvijek treba nakon gadnog prekida veze!

Mrzim Valentinovo (I Hate Valentine's Day)
Mislimo da ne moramo posebno objašnjavati zašto je ova film idealan za gledanje nakon prekida s bivšim/bivšom. U glavnoj ulozi je cvjećarica Nia koja je cijeli život protiv ljubavi i ozbiljnih veza, a onda odluči prekršiti svoje pravilo i započeti vezu s dečkom koji joj se sviđa.

Špijun koji me napucao (The Spy Who Dumped Me)
Komedija koja je nedavno izašla u kinima, a govori o dvije best frendice koje su upale u špijunsku avanturu, i to sve zbog bivšeg dečka.

via GIPHY


Osveta na visokim petama (The Other Woman)
Ovo je stvarno pravi girly film i obavezno ga moraš pogledati sa svojim frendicama. Carly započne vezu u kojoj sve izgleda bajno dok jednog dana ne sazna da je njezin dečko ustvari nečiji muž! Igrom slučaja, ona i žena njezinog (sad već bivšeg) dečka postaju frendice i kreću u razotkrivanje varalice.

Vječni sjaj nepobjedivog uma (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
Je li ti ikad palo na pamet što bi napravio/la da možeš bivšu ljubav samo tako izbrisati iz sjećanja? Ovo paru to je bilo omogućeno, a kako su se snašli - pogledaj u filmu koji će te nasmijati (ali i rasplakati).

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

LOL 10 mitova iz Disneyjevih filmova u koje svi još uvijek vjeruju

Predobro! 10 filmova koji savršeno opisuju kako je to biti tinejdžer

Najbolje ocijenjeni film svih vremena – je li vas izbor kritičara iznenadio?

film Filmovi prekid veze

Još vijesti