Slika nije pronađena
Znamo da s frendicama dijeliš sve – pogotovo kad je riječ o dečkima. Možda nisi znala, ali baš i nije dobro govoriti svojim najboljih prijateljicama SVE o svojoj vezi i odnosu s dečkom.

Evo kako ćeš skužiti jesi li i ti jedna od onih cura koje malo previše govore o svojoj vezi...


1. Stalno ga spominješ

Nijedan razgovor s frendicama ne može proći bez da barem jednom spomeneš svog dečka. Hmmm... Naravno da je okej dijeliti svoje doživljaje s frendicama, ali s vremenom bi im mogla postati naporna. Posveti se malo i njima i saslušaj što je novoga kod njih. Uostalom, za to prijatelji i služe!

via GIPHY


2. Znaju za svaku vašu svađu

Svaki put kad se ti i tvoj dečko posvađate, tvoja frendica prva je koja za to doznaje. Čak i kad je riječ o onim najglupljim svađicama nakon kojih se odmah pomirite. Koliko si god bliska sa svojom BFF, neke bi stvari ipak trebale ostati između tebe i tvog dečka...

3. Ne postoje stvari u vezi koje nisi podijelila s njima

Tvoje frendice znaju BAŠ sve o tvom dečku, od toga kakva mu je mama, kakve ocjene ima u školi, pa sve do toga kako se ljubi... Ustvari, ne možeš se ni sjetiti stvari koje tvoje prijateljice ne znaju o njemu.

via GIPHY


4. Uvijek znaju što se trenutno događa s vama

Svaki put kad tvoj bae napravi nešto slatko ili romantično, prvo što pomisliš je – 'moram to odmah ispričati svojoj frendici'. Sve je to super, ali zar ona stvarno mora znati da ti je tvoj dečko poklonio narukvicu ili te konačno odveo na romantičnu večeru? Mislimo da ipak ne.

5. Sve objavljuješ na fejsu ili Instagramu

Tvoji profili na društvenim mrežama više izgledaju kao tvoj dnevnik nego bilo što drugo– na statusima obavezno objavljuješ svaku vašu svađu, izlazak, prekid, pomirbu i sve ostalo što bi ipak trebalo ostati samo između tebe i tvog dečka.


via GIPHY


6. Svađaš se s dečkom o tome
Čak ti je i tvoj dečko prigovorio za to i pokazao da mu smeta kad s drugima dijeliš vaše osobne stvari. Često se svađate oko toga, a vjeruj nam da vam to može uništiti vezu. Pokušaj neke stvari ipak zadržati samo između vas dvoje.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Pravila dejtanja – ovo su granice u vezi koje ni slučajno ne smiješ prijeći

Ovo su stvari koje moraš prestati misliti o svom dečku – i to odmah!

Prvi seks – pet znakova da se spremaš spavati s dečkom iz potpuno pogrešnih razloga

prijatelji bff veza ljubav

Još vijesti