Slika nije pronađena

Prvi dejt uvijek je mješavina stresa i uzbuđenja. Koliko god nam leptirići u trbuhu bili nemirni, toliko nam se znoje  dlanovi te nam različite misli prolaze glavom.

Kažu da čovjek uvijek treba biti iskren, ali čini se da isto pravilo ne vrijedi i za prve dejtove. Kako bi impresionirali osobu koja sjedi preko puta nas na spoju važno je koristiti prave riječi.

Kada kažemo `impresionirali` ne mislimo to u potpunom smislu te riječi, nego želimo da se druga osoba još više zainteresira i pozove nas na drugi dejt.

Sitne laži nisu problem i zato ti otkrivamo koje od njih smiješ govoriti na prvom dejtu:

`Ti si bio prva osoba koju sam zamijetila u školi/na tulumu/na treningu`

Ova laž ovisi o tome gdje si upoznala dečka s kojim si otišla na dejt. Ako je to dečko iz škole tada ćeš mu reći da je prvi kojeg si zamijetila na školskom hodniku. To naravno nije potpuna istina, ali i dečki vole čuti kompliment. Sigurno ne bi bilo romantično ako iskreno kažeš: `Prvo mi se sviđao tvoj prijatelj Mario, a onda sam te prostalkala na fejsu i zaključila da si i ti sladak.``Super se slažem s roditeljima, imam hrpu prijatelja, u školi je sve u redu, život mi je dobar!`

Možda se često posvađaš s mamom i sestrom, ljutiš se na prijatelje i u školi ti ne cvatu sve ruže, ali te `teže` i `grumpy` teme nemoj spominjati. Nećeš se na prvom spoju valjda žaliti i na školu i na roditelje i na život? A to bi sve trebao slušati dečko koji ti se sviđa, a ne poznaješ ga toliko dobro? #ThinkNot


`Kraj svijeta bit će obilježen borbom između robota i zombija. Roboti će pobijediti vjeruj mi.`

U redu je ako na dejtu pričaš neke sulude stvari. Zapravo, takve priče trebaš ohrabrivati jer će pokazati tvoju maštu i smisao za humor. Ako priča krene u tom smjeru, uvijek možeš reći nešto ovako: `Po pogledu ti vidim da si na strani zombija!``I mene zanima taj film!`

Možda uopće nisi uzimala u obzir gledanje tog filma za kojeg je on zainteresiran, ali sada je vrijeme da malo lažeš o tome. Inače voliš gledati filmove, ali taj ti nije zapeo za oko i zato moraš malo `nacifrati` to što govoriš. Tko zna, možda drugi dejt bude u kinu?


`Bilo mi je drago`

I ako spoj na kraju ispadne totalna katastrofa ili barem ne onako kako si ti to htjela, na kraju dejta se svakako zahvali. Nikada nemoj biti gruba! Budi ljubazna, pozdravi i reci da ti je bilo drago premda ti je možda bilo jako dosadno.

Izvor: yourtango.com

I.P.

Pročitajte još:

Mladić pozvao djevojku na dejt najoriginalnijom pozivnicom

Nervoza prvog spoja: savjeti za idealan prvi dejt

Zašto je super dejtati s visokim dečkom

dejt spoj laži

Još vijesti