Slika nije pronađena

Ako ste se ikada pitali kako ‘to’ funkcionira, smijete li ostati obučeni, trebaš li se mrdati kao da plešeš lambadu ili samo čekati da prođe, hoće li boljeti i slična pitanja, pročitaj što su napisali oni koji su se odvažili i prepustili se toj pustolovini i – vratili se živi. :-)

1. Nema pravila i ne možeš to napraviti pogrešno

Bila sam u ekstra neugodnoj situaciji jer sam lagala dečku da sam to već prije radila. Iako je bio super simpatičan i drag, napravila sam veliku grešku i odlučila muljati da imam iskustva. Bojala sam se i umjesto da mu to i priznam, izmislila sam bivšeg dečka zbog kojeg sam još uvijek patila – samo da bih odgodila taj prvi put. Dogodilo se jednog ljeta u kući mojih roditelja, bilo je neugodno i nakon dvije minute rekla sam mu da prestane. Nakon svega shvatila sam da sam se bojala bez razloga i da je to poprilično jednostavna stvar. Nakon još nekoliko puta shvatila sam da može biti i zabavno! Za svakoga je gubitak nevinosti drugačije iskustvo i to je sasvim u redu.

2. Kad pjesma Van Halena odradi stvar

Prvi put kad sam spavala sa tadašnjim dečkom, bio je toliko nervozan da nije mogao staviti kondom. Tek kad je začuo pjesmu Van Halena “Jump” dovoljno se ohrabrio. Mislila sam da će jako boljeti, u početku malo i jest, ali nakon nekog vremena je postalo ugodno.

3. Bio sam sve samo ne ‘frajer’ jer sam želio čekati

Imao sam 18-godina i bio sve samo ne ‘frajer’ jer sam želio čekati pravu. I mislio sam da sam je upoznao! Dopisivali smo se cijelo ljeto dok nisam skupio novce da odletim u Kaliforniju. Otišli smo na putovanje na kojem sam joj rekao da još nisam spreman. Jedne večeri dok smo ležali u krevetu i mazili se upitala me jesam li sada spreman i, iako sam rekao ne, počela me dirati. Okrenuo sam se i čekao da zaspem. Sljedeći se dan ispričala, vratili smo se svako svojoj kući i pisma koja smo razmjenjivali postajala su sve rjeđa. Mislim da sam previše odvajao seks od ostatka veze. Cure s kojima sam se najbolje nasmijao u krevetu ujedno su mi bile i najbolje. Samo opušteno!

4. Ne budi pod pritiskom – ne mora to biti najbolja stvar na svijetu

Jako me boljelo, a u pola ‘posla’ brat mog dečka prošao je kraj nas da bi otišao na wc, a mi nismo uopće skužili. Užasna sramota! Mislim da je gubitak nevinosti inicijacija u glupost i sramoćenje i ne bi oko toga trebali dizati puno prašine. Osim toga, prvi put nije nikakav pokazatelj kako će biti kasnije.

5. Može biti i gnjusno...

Spavala sam s dečkom kad sam imala 15 godina. Nakon seksa, kondoma nigdje nije bilo. Ja sam se uspaničila no on me uvjeravao da je sve ok i da bi trebali otići u kino. Pristala sam i otišla no cijelo sam vrijeme vrtila film u glavi u kojem se kondom rasprsnuo unutar mene i sad će do kraja života plutati mojim tijelom. Nakon filma otišla sam pišiti i kondom je izašao. Zbilja može biti malo gnjusno!

6. ...ali je najčešće super iskustvo!

Prvi put dogodio mi se kad sam imala 16 godina. Zezala sam se s dečkom u garaži i nekako smo se odlučili napraviti to, a na pola posla u garažu se uparkirao moj tata. Srećom pa nas nije vidio. U tom trenu smo umrli od straha, a poslije smo skoro umrli od smijeha! Seks je bio samo produžetak naše super veze, a usred njega znali smo se smijati činjenici da jedan dio njegovog tijela ulazi u moje tijelo.

L.B./izvor i foto: Rookie

Prvi seks osobne priče iskustvo neugoda zabava

Više iz rubrike

Još vijesti