Slika nije pronađena

Sviđa ti se simpatija pa pokušavaš na sve načine osigurati monopol nad njegovim mislima. Kako da što češće i više misli na tebe i da ga pritom obuzmu osjećaji sreće i leptirića?

Naravno da ni u tome ne treba pretjerivati jer bi mogla postići suprotan učinak. No, postoji nekoliko simpatičnih ideja koje ti mogu pomoći da ga tijekom dana podsjetiš na sebe.

1. Pošalji mu na Snapchat trailer filma koji bi željela pogledati. Uz njega će biti dovoljna samo jedna rečenica poput: “Čula sam da je super film, jesi li zainteresiran?” ili možda “Jesi pogledao ovaj film? Svi pričaju da je urnebesan!

2. Tagiraj ga u smiješnom videu s Facebooka. Ovo je suptilan način da zadobiješ njegovu pažnju, pokažeš da imaš odličan smisao za humor, a i odličan je način za započeti novu Facebook poruku: “A ona mačka koja padne sa stola?! LOL!

3. Isplaniraj druženje s cijelom ekipicom na nekom lijepom mjestu. Na taj ćeš način izbjeći problem treme i neugodnih situacija koje se uvijek dogode na prvom dejtu, a ako kliknete i uspijete uhvatiti i malo kvalitetnog “jedan na jedan” vremena dok ste s društvom – sigurno će se poželjeti ponovo naći s tobom.

4. Pošalji njemu i nekolicini njegovih frendova poruku na Viber. Upitaj ih nešto bezazleno, kao na primjer: “Kako ste proveli praznike?” ili “Što mislite o onom tulumu na koji smo svi pozvani?”. Nemoj se naljutiti ako ti ne odgovori iste sekunde, posebno ako znaš da nije osoba od pisanja poruka. Ako odgovori, uvijek možeš pokušati dogovoriti druženje.

5. Ostavi dobar prvi dojam! Neka netko od tvojih prijatelja organizira kino večer ili filmski maraton kod nekoga kod kuće, ali neka vas ne bude previše (četvero, petero). Tako ćeš stvoriti najbolje uvjete za ostavljanje najboljeg prvog dojma.

6. Pošalji mu link na tvoju najdražu playlistu na YouTube-u ili nekoj drugoj glazbenoj aplikaciji. Neka bude što originalnija, zanimljivija i jedinstvenija što će mu poručiti nešto o tebi. Pokušaj ubaciti i par dobrih pjesama koje i on voli. Tako će sigurno htjeti porazgovarati o glazbi. Pokušaj izbjeći emotivne pjesme o prekidima i nesretnim ljubavima. Neka bude pozitivno!

7. Isplaniraj kako ćeš ga “slučajno” negdje sresti. Samo, osmisli dobar razlog zašto se nalaziš baš na istom mjestu kao i on inače bi stvari mogle postati malo čudne.

8. Lajkaj mu fotku na Instagramu s vremena na vrijeme. Na ovaj način primijetit će tvoj like i početi misliti na tebe. Samo nemoj pretjerati – ne moraš svaku fotku lajkati u prvih pet sekundi nakon objave.

9. Posudi mu usb s najdražim filmovima ili serijama. Odaberi barem jedan koji ima završetak oko kojeg još uvijek fanovi raspravljaju ili neki napeti film. Jednom kad ih pogleda, imat ćete puno tema za razgovor: “Ludo, ne mogu vjerovati da je film tako završio!

10. Zainteresiraj se za sport ili hobi koji se bavi. Možeš ga pitati za savjete, možda ga početi viđati i izvan škole, a također se i zabaviti. No, ako ti ideja da se znojiš pred svojim simpom jer nisi neki sportski tip ne zvuči privlačno, uvijek možeš otići na neko njegovo natjecanje ili nastup i navijati iz prvih redova.

L.B./izvor: Dolly

foto: Shutterstock


...Pročitaj još...

...Slatke muke: 8 stvari koje se uvijek dogode kada se dopisuješ sa simpatijom!…

...Nije sve u izgledu: 6 načina kako ga možeš privući!…

...Hrabro, pomalo ludo, ali uvijek simpatično: svi vaši uleti simpama!…

simpatija kako ga zainteresirati mali trikovi kako da mu budeš u mislima

Još vijesti