Slika nije pronađena

Zimi se katkad ulijenimo, pospani smo, depresivni i nervozni. Nekada nam se čini da dejtovi zimi nemaju smisla, ali to uopće nije tako.

Iako se naizgled ne čini tako, tijekom zime postoji mnogo zanimljivih stvari koje možeš raditi sa simpom.

Sve što trebate učiniti jest dobro se obući. Evo nekoliko ideja za zimske dejtove:


Klizanje je uvijek dobra ideja

Klizanje je odlična aktivnost za dejt zimi, pogotovo zato što skoro svaki grad ima klizalište. U Zagrebu je aktualno klizalište na Tomislavcu i parovi ondje rado odlaze. Čak i ako ne znamo klizati- nema veze jer uvijek se možemo dobro nasmijati sa simpatijom i zbližiti se.Čarobna šetnja uz pratnju lampica

Iako su blagdani prošli, većina gradova je i dalje okićeno, osobito centar i drugi bitni punktovi. To znači da se obična šetnja zimi može pretvoriti u čaroliju kojoj koračate ti i simpatija. Bitno je samo toplo se obući i uživati u romantici lampica.Odlazak u shopping centar

Budući da gotovo u svakom gradu ima nekoliko većih shopping centara, ti i simpatija uvijek možete ondje otići. Osim što je unutra toplo, `mall` je idealan za šetnju, a s druge strane možete zajedno pogledati što se nudi te možeš vidjeti kakav on ima ukus kada se radi o hrani, piću, odjeći, glazbi i drugim stvarima. Isto tako u shopping centru uvijek možete nešto pojesti i popiti pa čak otići u kino.


Dejt u kafiću uz toplu čokoladu

Odlazak u kafić dio je naše kulture pa će tako barem jedan od dejtova biti u kafiću uz `kavicu`. No, sada kada je zima dobro je otići u kafić i popiti toplu čokoladu ili čaj sa simpatijom. Ugodan ambijent, glazba i atmosfera učinit će vaš spoj ugodnijim, a i u kafiću nije hladno.


Odlazak u zvjezdarnicu

Vrlo inovativan dejt tijekom zime može biti odlazak u zvjezdarnicu. Možda nije ni bitno koliko će se koje zviježđe ili zvijezda moći vidjeti jer je zima, ali odlazak u zvjezdarnicu je uvijek zabavan, a u Zagrebu je i besplatan.Spoj na stand-up nastupu? Odlična ideja!

Stand-up nastupi nas uvijek mogu nasmijati i razveseliti. Treba se upitati- zašto i dejt ne bi tako prošao? Stand-up komedija sve je popularnija u Hrvatskoj te se u različitim gradovima održavaju gostujući nastupi komičara, a u Zagrebu smijeh uvijek možete pronaći u Studiju smijeha.

dejt zimski dejt ideje za dejt zimi dejtovi

Još vijesti