Slika nije pronađena

Koliko god da voliš svog dečka – neke stvari NIKAD mu ne bi smjela dopustiti. Naime, neke stvari se smiju raditi u vezi, a neke su potpuno zabranjene. Evo što nikad ne bi smjela dozvoliti svom dečku...

1. Čitanje poruka na mobitelu
Svako čitanje tvojih privatnih poruka, pogotovo bez tvog dopuštenja jednostavno je zabranjeno i tu ne postoje nikakve isprike! Nikad ne bi smjela dozvoliti dečku da te provjerava jer to samo dokazuje da ti ne vjeruje.


2. Vrijeđanje tvog izgleda
Kakav je to dečko koji prigovara načinu na koji se ponašaš ili vrijeđa tvoj izgled? Ako ti tvoj dečko slučajno napravi ovo - nemoj mu to tolerirati! On je ionako birao tebe i upravo s tobom krenuo u vezu, nema potrebe da te sad vrijeđa ili te pokuša promijeniti. Zar ne?

via GIPHY


3. Ignoriranje tvojih osjećaja
Dečki ne primjećuju neke stvari kao mi cure pa ponekad ne mogu skužiti kad se osjećamo loše, čak i kad im to totalno očito pokazujemo. Ako svejedno primijetiš da tvoj dečko NAMJERNO ignorira tvoje osjećaje, nemoj mu to dozvoljavati. Takvo ponašanje nije okej, posebno ako ste u ozbiljnoj vezi.

4. Laganje i varanje u vezi
Mislimo da ti je ovdje sve totalno jasno - svom dečku NIKAD nemoj dopuštati da ti laže i/ili te vara. Prvo i najvažnije pravilo u vezi je vjernost, a ako toga nema, veza vam neće potrajati. Odmah mu jasno daj do znanja da se njegovo varanje neće tolerirati, a na njemu je da odluči želi li ostati u vezi ili prekinuti s tobom.

5. Uspoređivanje s bivšom curom
Oh no, he didn't! Uspoređivati te s bivšom curom nešto je najgore što tvoj dečko može napraviti, pogotovo ako je njegova bivša izgledala kao top model Victoria Secreta. Takvo nešto mu nemoj dozvoljavati - sumnjamo da bi on to isto dozvolio tebi. Dvostruki standardi?

6. Udaranje
Ako tvoj dečko samo digne ruku na tebe - odmah prekini s njim! Vjeruj nam: ako te jednom udari, vrlo vjerojatno će to ponoviti. Dečko nikad ne bi smio tući curu, bez obzira na to koliko je u tom trenutku ljut ili frustriran. Veza s agresivnim dečkom mogla bi se pretvoriti u pakao pa zato od takvog tipa bježi glavom bez obzira.

Foto: Pixabay/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG Girly stvari koje dečki obožavaju (iako to možda neće uvijek priznati)

Check lista za parove – najljepši trenuci koje bi trebala svaka cura trebala doživjeti s dečkom

Svi 'relationship goals' potezi naših Vatrenih – evo zašto srebrne dečke volimo još više!

ljubav pravila u vezi savjeti

Još vijesti