Slika nije pronađena

Prevara u vezi stvarno je jedna od najgorih stvari i uvijek se misli da su dečki ti koji najviše varaju. E pa, sad bi bilo fer da razbijemo te predrasude o dečkima i priznamo: I CURE VARAJU!

Da, iako je to curama malo teže priznati, i one varaju. Ipak, cure varaju iz nešto drugačijih razloga nego dečki. Zato, čak i ako si dobar dečko, tvoja će te cura prije ili poslije prevariti ako radiš ove stvari...

via GIPHY


1. Nisi romantičan

Kad šećete ulicom, nikad je ne uhvatiš za ruku, a 'volim te' su riječi koje još izgovoriš jednom godišnje? Morat ćemo te razočarati i reći ti da radiš veeeeliku pogrešku, barem kad je u pitanju tvoja veza. Ako želiš zadržati svoju curu i spriječiti je da potraži drugog, više romantičnog dečka, pokaži joj malo više ljubavi i pažnje. Koliko god te tvoja cura voljela, svejedno će te najvjerojatnije prevariti ako joj ne pokažeš koliko je voliš.

2. Zanemaruješ ju

Možda trenutno imaš probleme s frendovima, strogim starcima ili lošim ocjenama koje si prikupio tijekom školske godine... I to je okej. Ali to ne znači da možeš zanemarivati svoju curu i ljubavnu vezu koju imate. Vjeruj nam, nijedna cura takvo ponašanje neće dugo trpjeti.

via GIPHY


3. Zaljubila se u drugoga

Cure stvarno rijetko varaju bez razloga, a ljubav prema drugom dečku najčešći je razlog. Nama curama ljubav stvarno nešto znači i ne ulazimo u vezu samo tako. Ipak, ako u bilo kojem slučaju osjetimo da smo nevoljene, odlazimo.

4. Nesigurna je
Neke cure varaju kad im je samopouzdanje nisko i samo se tako mogu osjećati 'vrijednijima'. Naravno da varanjem rade upravo suprotno, pokazuju da ne poštuju ni tebe ni sebe.

5. Dosadno joj je
Tu nažalost ne možeš ništa, osim da joj redovito ne priređuješ iznenađenja da bi se osjećala posebno. Teško da to možeš stalno i nama je to sasvim jasno, ali nekim curama baš nikad NIŠTA nije dovoljno dobro. Takvu curu je ionako bolje zaboraviti, ona će te prevariti čim se pojavi netko drugi. Tješi se – ni to s drugim sigurno neće dugo potrajati.

via GIPHY


I na kraju - moramo dodati da VARANJE nije okej i mi ga ne podržavamo, kakvi god razlozi za njega bili. Uvijek je bolje prekinuti s osobom s kojom si u vezi i tek onda započeti nešto s nekim drugim. Nema veze bili to dečki ili cure, za varanje nikad ne postoji dobro opravdanje.

Foto: Profimedia/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

'Ako nije online, nije se ni dogodilo' – jesu li društvene mreže zaista postale glavni faktor u vezi?

Tips & Tricks: Kako preživjeti prvu svađu u vezi?

S njima nemoj imati posla – pet tipova ljudi koji su najčešći varalice u vezi

ljubav savjeti za dečke cure varanje

Još vijesti