Slika nije pronađena

Možda ste skupa tek nekoliko dana, možda su već tjedni u pitanju ili čak mjeseci – lijepo vam je dok ste sami, ali čim do vas dođe neki njegov frend ili se družite u većem društvu nastanu problemi. Tvoj dečko se jednostavno počne ponašati čudno.

Naravno da se osjećaš čudno, a ovo su savjeti koji ti mogu pomoći da riješiš ovu čudnu situaciju.


1. Možda je samo prvi puta u vezi i sramežljiv je
– dečki ponekad jednostavno znaju biti čudni. Ako je prvi puta u vezi možda mu treba vremena da se navikne na to sve.


2. Možda nije tip koji voli pokazivanje nježnosti
i stalno držanje za rukice i ljubakanje i to treba poštivati. Ako je dok ste sami divan prema tebi, oprosti mu to što te u društvu ne mazi stalno ili sjedne negdje drugdje, a ne pokraj tebe.


3. Razgovaraj s njim – sve ove stvari puno lakše će se riješiti ako otvoreno porazgovaraš s njim. Sljedeći put kad budete solo razgovaraj s njim. Nemoj ga napasti nego ga lijepo pitaj postoji li neki problem ili jednostavno nije taj tip.

4. Koliko ti je to bitno? Ako želiš dečka koji će te maziti i grliti i biti s tobom kad ste u društvu, a znaš da tvoj dečko to ne želi postoje dvije opcije: ili ćeš se ti promijeniti ili ćeš prekinuti s njim. Važno je da budeš sretna, a ako si tužna kad ti on ne posvećuje dovoljno pažnje možda je bolje da daš priliku nekom drugom da te učini sretnom.

A možda jednostavno možeš prihvatiti to da ste u društvu svi skupa i da nije bitno da budete baš zalijepljeni jedno za drugo. Ako je dobar prema tebi, odgovara ti na poruke, voli te i mazi dok ste sami, pusti ga i nemoj ga forsirati.


Foto: Gipgy/Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

Nema više neugodne tišine – teme o kojima možeš pričati na dejtu s dečkom

Skuži ga na vrijeme - 8 stvari koje dečki rade kad nisu spremni na vezu

Savjeti za dečke - stvari na koje cure uvijek padaju i koje su totalni fail

dečko društvo čudan

Još vijesti