Slika nije pronađena

Mnoge cure rade grešku kad kažu: 'Moj dečko je moj najbolji prijatelj'. Super je ako završiš u vezi s frendom i to može biti jedna od boljih veza, ali je u isto vrijeme totalna koma.

Ovo su neki razlozi zašto, a naravno, nudimo i savjete kako da tvoja veza s 'frendom' postaje još bolja i kako da izbjegneš zamke u koje cure u takvim vezama često upadaju.

1. On ne može biti tvoj broj 1. - on ne može biti i tvoj seksualni partner, tvoje rame za plakanje, broj jedan na mobitelu, osoba koja sluša svaki trač koji čuješ, osoba koja ti uvijek daje savjete i koja uvijek ima vremena za tebe. To nije 'posao' dečka. Za to služe frendice. Ponekad ti frendica može dati bolji savjet i bolje će te razumjeti nego što to može muškarac. Može te voljeti do neba, ali ponekad žena ženu najbolje razumije.


2. Ne treba znati baš sve – ako zna baš svaki detalj o tebi, to može recimo narušiti vaš odnos. Naravno da je lijepo da mu se povjeravaš, ali malo tajnovitosti među vama je jako dobro. Nije okej lagati ili tajiti nešto, ali neke stvari su jednostavno za uši tvoje frendice/mame/sestre.


3. Ne mora voljeti sve isto kao i ti – možda ste se počeli družiti jer volite iste stvari, ali za parove je stvarno jako dobro da ne rade baš sve zajedno. Dok je on na nogometu s dečkima ti idi s curama na pilates. Dok on ide u kino, ti čitaj knjigu. Dok on ide na more, ti putuj negdje drugdje. Naravno da voliš provoditi vrijeme s njim, ali ponekad jake veze podrazumijevaju dvije osobe koje u vezu donose različite stvari/stavove/poglede/hobije.Ako ste stvarno jako povezani i smatraš ga svojim pravim prijateljem, evo koje bi stvari IPAK prvo trebala javiti frendicama koje možda znaš dulje od njega:

1. Upala si na fakultet/dobila novi posao/prošla težak ispit – okej je takve vijesti prvo javiti frendicama i isplanirati ženski izlazak, a onda javiti dečku i mami.

2. Ozlijedila si se na /bolesna si – okej je javiti dečku jer kad si loše dečko mora biti tu da te tješi i mazi.

3. Upucava ti se neki drugi dečko – SAMO frendicama. Kad ti se upucava netko to su informacije samo za frendice. Nema potrebe da to govoriš dečku, pogotovo ako ti nije niti malo stalo do tog dečka koji ti se upucava. Jednostavno malo nahrani svoj ego i ispričaj to curama.Foto: Freepik

I.I.

Pročitajte još:

Što ako kažeš 'Volim te' i on ili ona zašuti? Ovo smo mi naučili iz istog, vlastitog iskustva

HELP Sve je okej dok ste sami, ali što kad se počne ponašati čudno u društvu?

Nema više neugodne tišine – teme o kojima možeš pričati na dejtu s dečkom

dečko prijatelji bff

Još vijesti