Slika nije pronađena

Postoje cure koje su opuštene, vjeruju svom dečku i ne stresiraju se u vezama. Ako ne odgovori na poruku ne radi se drama, svatko se druži s kim želi i kad želi, povjerenje je stavka broj jedan i to su cure kojima zavidimo.

S druge strane, postoje cure koje su u stanju iz svake sitnice napraviti dramu i koje ne da ne vjeruju svom dečku samo misle da ga tu i tamo (stalno!) treba provjeravati i preispitivati. Ako se slučajno prepoznaš – bez brige, nisi jedina.


1. Što smo mi?
- bili ste na jednoj kavi i ti moraš znati točnu definiciju vašeg odnosa. Niste se još ni poljubili, ali ti već zamišljaš kako će vaša djeca izgledati.


2. Facebook status 'u vezi' – jer ako nije na Facebooku nije službeno. Naravno da se ljutiš na njega ako ne želi staviti vašu fotku za profilnu. Kako će druge cure znati da je zauzet?3. Analiziranje svake rečenice – što je mislio pod time 'Ne mogu danas na kavu'. Ne želi? Zašto? Ima drugi dejt? Ne da mu se? Ne sviđam mu se više?4. Znaš listu prijatelja napamet – upoznao te sa svojom frendicom, a ti si već prostokala cijeli njegov Facebook i znaš da je to Mia koja živi u Zagrebu, ide s njim u razred, voli sladoled i ima mačku kao kućnog ljubimca.


5. Zašto ne odgovara na poruku? - nije odgovorio pune dvije minute i nastala je panika. Gdje je? Što radi? Zašto ne odgovara? Ne da mu se? Ne sviđam mu se više?


6. Kopanje po mobitelu – samo malo baciš oko na WhatsApp, malo na Messenger, SMS i povijest pretraživanja na internetu.


7. Tko te to zove? - čula si ženski glas i naravno napravila paniku jer zašto njega zove neka žena koja nisi ti! Spominješ prekid i slomljeno srce koje nikad neće zacijeliti. Zvala ga je mama.


8. Kako to misliš ideš s dečkima na cugu? - naravno da nemaš ništa protiv toga da se druži s dečkima, ali što ako tamo budu neke druge cure? DRAMA


Nećemo pametovati ni kritizirati – ljubomora je nezgodna stvar i svaka osoba to rješava kako najbolje što zna. Pisali smo već o tome pa baci oko.

Ali najvažnije – ako si drama kraljica i tvoj dečko je i dalje s tobom to jedino znači da te stvarno jako voli. Smiluj mu se.


Foto: Giphy/ YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Bocnuo te žalac zavisti? Ljubomorna na naj frendicu!

Izliječi se od ljubomore izazvane Facebookom

Cure vs. dečki: Koga više muči ljubomora? Da, da... istina je!

drama drama kraljica ljubomora

Još vijesti