Slika nije pronađena

Seks može biti napet, uzbudljiv, senzualan, lagan, erotičan, ali seks isto tako može biti nespretan, neugodan, bolan, čudan ili smiješan. Ako si dugo u vezi poznate su ti sve ove situacije, a ako si tek par puta spavala s nekim sve te ovo tek čeka.

I to je najnormalnije! Seks je rijetko kad kao iz filmova – latice ruže su po krevetu, nitko nije znojan, cura svrši odmah, dečko zna točno što treba raditi. NOUP. Dakle, ovo su realne i normalne iako pomalo čudne stvari koje se događaju tijekom seksa.

1. Sudaranje – jako česta pojava. Može se dogoditi kod običnog poljupca da vam se sudare glave, a kad je seks u pitanju sudaraju se i ruke i noge i trbuh i sve. Pogotovo ako isprobavate neke nove poze.


2. Ups vjetar – 'vaginalni vjetar' je normalna stvar. To čak nije ni zrak koji dolazi iz vašeg tijela, već je to zrak koji je tijekom seksa ušao u vašu vaginu, a sad izlazi. Čista fizika i zbog toga ti apsolutno ne treba biti bed. Zna se dogoditi i 'obični' vjetar zbog naprezanja mišića i sve stimulacije. Jedino što možeš napraviti jest ne se zbedirati pretjerano jer nisi ni prva ni zadnja kojoj se dogodi. Probaj okrenuti na šalu i nastaviti dalje!


3. Krv/uranjena menga – ako je seks malo žešći moguće je da se pojave kapljice krvi, ali nemo brinuti. Koža dolje je jako osjetljiva i moguće je da je pukla koja žilica.Isti tako, moguće je da menga dođe malo ranije pa je samo važno (ako ne smeta i tebi i dečku) da stavite ručnike na krevet kako ne bi bilo krvi po plahtama.4. Povraćanje
– ako si odučila zadovoljiti svog dečka oralno, moguće je da ti proraditi refleks za povraćanje. Tu je jedino važno da staneš na vrijeme, ali čak i ako se dogodi ono najgore možete skupa pod tuš i nastaviti gdje ste stali. Također, ne bi bila ni prva ni zadnja kojoj se dogodilo da nije stala na vrijeme.


5. Stidne dlake gdje ne bi trebale biti – ako ste se i jedan i drugi bacili na posao, a ne patite na to da budete savršeno izdepilirani onda je i ovo jedan od mogućih scenarija. No biggie.


6. Tjelesne izlučevine – znoj, slina, izlučevine iz vagine ili penisa. To su sve najnormalnije stvari koje se događaju tijekom seksa. Sve to je stvarno najmanje bitno ako oboje


Foto: Shutterstock

I.I.

Pročitajte još:

6 stvari koje svaka cura mora napraviti nakon seksa

'Malo me sram to priznati i mislim da nisam normalna' - što kad shvatiš da si aseksualna?

Kako postati najbolja u krevetu? Dečki na Redditu savjetovali kako do savršenog seksa

neugodne stvari seks

Još vijesti