Slika nije pronađena

Premda su na prvi pogled dečki i djevojke različiti, slični su kada je u pitanju ono što ne vole kod suprotnog spola. Dečke najviše smeta kada ih djevojka ne ostavlja na miru nakon što su ju ljubazno odbili ili kada se pretvori u internetskog stalkera. Otkrivamo ti što još dečki teško podnose kod djevojaka.


Kada djevojke žele znati sve što oni rade

Kada djevojka dečku neprestano šalje sms-ove tipa `Gdje si? Što radiš? S kim si sada?`znači da mu ne vjeruje i da mu ne daje dovoljno prostora za slobodno vrijeme. Tu i tamo poslati sms s upitom `Što radiš?` je ok, ali pet puta u trideset minuta je ipak previše.


Kada djevojka ne može prihvatiti da je odbijena

Prihvatiti da nas je netko odbio može biti teško, ali odbijanac treba uzeti kao dio normalnog života. Dečkima smeta kada djevojka ne želi prihvatiti da je odbijena, kada ne može prihvatiti kraj veze ili u najgorem slučaju forsiranje veze. U životu je nekada potrebno i 'prihvatiti poraz', a izričiti odbijanac je pravi razlog za odustajanje.

Kada djevojka nema drugo društvo osim dečka

Za dečka može biti prilično naporno ako djevojka nema prijateljica i želi neprestano biti s njim. Tada bi dečko trebao zamijeniti djevojčinu naj frendicu ili frenda. Kada si u vezi, naravno da ćeš imati prijateljski odnos s dečkom, ali on nikada ne može zamijeniti tvoju naj frendicu. Nemoj otjerati svoje prijatelje čim uđeš u vezu. Dečki drže do svojih frendova i ne smatraju da će djevojka zamijeniti ikog od njih.

Dečke smeta kada se djevojke drastično mijenjaju zbog njih

Dečki smatraju iritantnima djevojke koje se mijenjaju iz veze u vezu i prilagođavaju dečkima. Djevojke koje su u prošloj vezi voljele ludo izlaziti, a u sadašnjoj vezi žele samo biti kod kuće s dečkom jer on nije tip za izlaske, su promjenjive vrste djevojaka. Inače slušaš pop, ali sada odjednom ludo voliš heavy metal jer tu glazbu sluša tvoj dečko? To će kad-tad početi živcirati tvog dečka, budi svoja!Kada djevojke previše tepaju

Malo tepanja nije nikome naškodilo, ali pretjerivanje u tepanju i izrazima poput `mava svatkice` i slično mogu uzrujati dečke. Tepanje osobito zna biti iritantno i neugodno kada su djevojka i dečko negdje vani među prijateljima i drugim ljudima. Ne pretjeruj tepajući!Dečki ne vole kada djevojke imaju nagle promjene raspoloženja

Kada je djevojka u jednom trenutku sretna i nasmijana, a u drugom bijesna i pretvara se u zmaja koji riga vatru svuda uokolo- nije dobro. Nagle promjene raspoloženja smetaju dečkima. Ok, zanemarit ćemo PMS koji prirodno donosi nagle promjene raspoloženja. Ovdje govorimo o naglim promjenama raspoloženja koje mogu djelovati pomalo creepy.


Smeta ih ako djevojka djeluje kao da je očajna

Pojam `očajna` u ovom kontekstu možda će biti teško objasniti. Netko može biti očajan kada brzo odgovara nekome na sms, netko može biti očajan ako sudjeluje u određenim stvarima koje mu se ubiti ne sviđaju, ali to čini samo da se svidi drugoj osobi. Moglo bi se reći da dečki vole samosvjesne djevojke koje ne vole puno ovisiti o njima.

Sve što smo naveli može se upotrijebiti na oba spola jer zasigurno jednako smeta i dečkima i djevojkama kada im netko stalno šalje sms poruke ili kada netko ne može prihvatiti odbijanac.

Foto: shutterstock.hr

Izvor: gurl.com

I.P.


Pročitajte još:

Sve tvoje mušice koje se sviđaju dečkima

Muški i ženski mozak- evo u kojim situacijama cure i dečki različito reagiraju

Dečki su rekli svoje: evo kakva bi trebala biti idealna djevojka

što dečkima smeta Dečki

Još vijesti