Slika nije pronađena

Kada nam se netko sviđa ili još gore, kada se u nekog zaljubimo, silom želimo da i ta osoba osjeća simpatije prema nama. Često nam to ne ide od ruke pa svim silama pokušavamo pronaći znakove koji pokazuju da se sviđamo simpi.

Tada malo umišljamo da i on nas pogledava i da nam daje neke `hitnove` kroz priču, ali u stvarnosti to uopće ne mora biti tako. Sve je ljepše u našoj glavi, ali treba se kad-tad suočiti s realnošću i ne patiti se.

Loše je trošiti energiju i truditi se oko osobe kojoj se ne sviđamo pa je zato uvijek dobro pitati dečke koji su to znakovi koji pokazuju da nisu zainteresirani, a ovo su neki od odgovora:


Uvijek joj otvoreno kažem da nisam zainteresiran ako očito napravi neki potez kojim pokazuje da joj se sviđam
Govorim joj o drugim curama s kojima želim biti i vjerujte cure – to je znak!Kažem nešto u smislu `volim što s tobom mogu o svemu pričati kao frend, to je veliko olakšanje` ili nešto slično što bi joj odmah trebalo dati do znanja da nisam zainteresiran za nju kao za potencijalnu curu.

Djevojke, ako želite provjeriti sviđate li se svojoj simpatiji trebate mu reći nešto u smislu `joj Marko, ti si odličan prijatelj` i samo gledati njegovu reakciju. Ako bude čudan ili skroz poludi to je zato što mu se sviđaš i ne želi ti biti samo prijatelj.Kada apsolutno nisam zainteresiran uvijek te cure ohrabrujem da pokušaju nešto s nekim drugim. Uglavnom kažem ovako nešto: `Mislim da bi ti i Danijel bili super par, trebaš probati. You go girl!`. Stoga, ako vas dečko ohrabruje da probate nešto s nekim drugim, vjerujte – ne sviđate mu se.


Ako mi cura otvoreno ne kaže da joj se sviđam ja to neću ni primijetiti što već upućuje na to da nisam zainteresiran.Kada nisam zainteresiran nikada curu ne zovem na neko samostalno druženje nego smo uvijek s nekim u društvu.


Govorim joj `sestro`.

Uglavnom se ponašam `normalno` kada nisam zainteresiran i ne pokušavam se nabacivati. Mislim da je tako kod većine dečki.
Mi dečki smo čudni jer kada nam se sviđa cura tada ili ju namjerno zezamo da skroz poludi ili ju ignoriramo, a kada nismo zainteresirani – uglavnom ne činimo ni jedno ni drugo.Ne odgovaram na poruke, uglavnom bacim `seen` pa odgovorim nakon nekoliko sati. Što ću, ne sviđaš mi se toliko.
Foto: shutterstock

I.P.


Pročitajte još:

Nije izgled: dečki otkrili što ih najviše privlači kod cura

Saznajte tajnu: dečki otkrili kako bi im se cure trebale nabacivati

Brutalna istina: evo zašto on ne želi nešto više s tobom

Dečki dečki otkrili znakovi nezainteresirani

Još vijesti