Slika nije pronađena
Cure su poznate po tome da puno lakše pokazuju svoje osjećaje, a između ostaloga i priznaju svoje slabosti. S druge strane, dečki su ti koji bi trebali biti 'jači spol' i ne pokazivati stvari kojih se boje.

Ovo je 10 stvari kojih se boje svi dečki, ali nam to ni u ludilu ne bi priznali.

via GIPHY


1. Odbijanje
Kad je riječ o ljubavi i vezama, dečki nisu baš toliko drugačiji od cura. I oni se boje odbijanja, iako to nikad neće priznati. Njihov najveći strah je da budu odbijeni kod pozivanja na prvi dejt ili bilo kakvog drugog pristupa curama pa zato mnogi dečki jako teško prilaze curama koje im se sviđaju. Makes sense.

2. Razgovor o vezi
Dečki nisu baš vješti u razgovoru, a pogotovo ako se on tiče njihove veze. Ustvari, dečki se užasavaju bilo kakvog ozbiljnog razgovora o vezi, pogotovo ako je tek na početku. I dok postoje oni sretnici kojima nije bed razgovarati sa svojom curom, većini to nije nešto čemu se baš jako vesele.

3. Slušanje o bivšim dečkima
Bivši dečki - sve smo ih imale i povremeno ih volimo ubaciti u razgovor. Ali, možda baš tu griješimo. Naime, dečki nikad ne vole slušati kad mi cure govorimo o svojim bivšim dečkima, bez obzira na to u kojem ih kontekstu spominjale.

via GIPHY


4. Neugodna tišina na dejtu
Svaki dečko se boji one neugodne tišine na spoju, pogotovo ako se radi o prvom dejtu. Najgore je sramežljivim dečkima koji ni inače nemaju naviku previše pričati, a ovo im samo stvara dodatni pritisak.

5. Upoznavanje staraca
Upoznavanje roditelja dečka ili cure nikad nije lako, pogotovo dečkima koji često znaju imati problema s ostavljanjem dobrog prvog dojma. Dečki će prije i tijekom upoznavanja roditelja najvjerojatnije imati totalnu tremu, ali to je sasvim normalan strah i događa se svima.

6. Tvoje frendice
Ovdje ne mislimo da se dečki DOSLOVNO boje tvojih frendica, ali im je jako stalo da kod njih ostave dobar dojam. Dečki itekako znaju da je nama curama jako važno što misle naše frendice, pogotovo kad je riječ o dečkima s kojima izlazimo.

via GIPHY


7. Prvi poljubac
Svi su nervozni prije prvog poljupca, kako cure, tako i dečki. Njihova najveća mora je da se osramote tijekom prve puse, ali ti to oni sigurno nikad neće priznati. Nije da se previše čudimo.

8. Prvi seks
Ovo ti nijedan dečko neće priznati, ali i oni se boje prvog seksa. Kako će to izgledati, hoće li biti dobri i još tisuću stvari koje im prolaze kroz glavu prije prvog seksa s curom.

9. Svađa s curom
Da, baš svi dečki boje se bilo kakve rasprave ili ozbiljne svađe s curom. Oni su tipovi ljudi koji ne vole previše razgovarati o stvarima koje ih muče, a cure rade baš obrnuto - one mogu govoriti od jutra do mraka, i to bez prestanka. Svaka svađa s curom podrazumijeva opširnu raspravu, a toga se dečki ttly užasavaju.

via GIPHY


10. Prekid veze
Nismo samo mi cure te koje se bojimo prekida ljubavne veze, i dečki dijele naše mišljenje. Nijedan prekid nije bezbolan, pogotovo ako je samo jedna strana odlučila da vezu treba prekinuti. Kad su zaljubljeni, dečki se itekako mogu posvetiti samo jednoj curi, a prekid veze u kojoj su se trudili biti što bolji uvijek će ih povrijediti.

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

OMG Osam čudnih stvari koje dečki rade prije dejta, ali ne žele priznati

Otkrivamo muški mozak – evo što dečki stvarno misle kad se cura rasplače pred njima

OMG Osam prečudnih stvari koje dečki vole na curama

Dečki savjeti zanimljivosti

Još vijesti