Slika nije pronađena

Lijepo je kada smo zaljubljeni i u sretnoj vezi, no mnogi od nas znaju prijeći tanku granicu nakon koje se previše vežemo za svog partnera.

Osoba koja se nađe u toj situaciji vjerojatno neće primijetiti da je u nekom trenutku postala prenametljiva; pogotovo jer joj ostali, vodeći računa o njenim osjećajima, neće to reći. No istina je da nametljive i naporne osobe u vezama ne prolaze dobro; štoviše zahvaljujući njihovom navaljivanju može vrlo lako doći do ljubavnog kraha.

Imaš li ti neku od tih ne baš poželjnih osobina? Ako se prepoznaješ u nečemu od navedenog, vrijeme je da razmisliš o svojim postupcima.


# Moraš razgovarati s njim 24 sata dnevno

Potreba za komunikacijom s partnerom je normalna i poželjna stvar – no u granicama normale. Ako imaš neprestanu potrebu nešto mu pisati, slati mu fotke, zivkati ga i prenositi mu svaku stvar koja ti se dogodi u danu, imaš problem.


# Družiš se samo s njima i njegovim prijateljima

Kada si u sretnoj vezi, za očekivati je da ćeš većinu slobodnog vremena provoditi sa svojim dečkom no to ne znači da trebaš zaboraviti na svoje frendice. Ako svaki slobodni trenutak provodiš s njim ili njegovim frendovima, uskoro bi se mogao osjećati kao da ga gušiš. Izaći solo s frendicama ili popiti kavu s njima zdrava je navika koja može samo poboljšati tvoju vezu.


# Sama se pozivaš kod njega doma

Ne znamo što je gore – sama se pozvati kod njega ili mu jednostavno banuti na vrata kao da je to najnormalnija stvar. Iako si mu djevojka i sigurni smo da te jako voli, možda ima druge planove pa bi to svakako trebala provjeriti prije nego se počneš ponašati kao da svaki slobodan trenutak mora provoditi s tobom.

# Prigovaraš mu ako ima ženske prijateljica

Postoji razlog zašto nije u u vezi s njom – ona mu je prijateljica, a ti mu se sviđaš na posve drugi način. Iako nas je sve bocnuo žalac ljubomore, oko ovakvih stvari ne bismo trebali previše dramatizirati.

# Prigovaraš mu ako gleda druge djevojke

Još se nije rodio muškarac koji neće okrenuti glavu za zgodnom curom – pa makar te volio najviše na svijetu! Istini za volju; i mi cure volimo škicnuti zgodnog frajera, ali to ne znači da bismo odmah uskočile s njim u krevet. Nema ništa loše u povremenom škicanju drugih ljudi.

#Poludiš ako nema vremena da se nađe s tobom

Što se promijenilo? Ne voliš me više? Hoćemo li prekinuti? Ako ti se ijedno od ovih pitanja počne motati po glavi nakon što ti on prvi put kaže da ne može s tobom u kino jer se dogovorio  s frendom za pivu – pretjeruješ!


#Svi tvoji planovi vezani su uz njega

Frendica te pozvala navečer na piće, ali ti nisi sigurna hoćeš li moći ići s njom jer ćeš MOŽDA imati planove s dečkom? Samo malo – koji dio smo tu propustili? Ako svaki tvoj plan ovisi o njemu, njegovom vremenu i rasporedu, vrijeme je da se zapitaš.


#Paranoična si ako izađe s dečkima

Gdje si? Što radiš? S kim si? Ako tako izgledaju tvoje poruke kada on izađe s dečkima, to znači da imaš problem. Nijedna tvoja poruka neće utjecati na ono što će on raditi te večeri (bio on vjeran ili ne), samo ćeš izgledati kao luđakinja. Opusti se, nema ništa loše u činjenici da je malo poželio izaći s dečkima.

Foto: Photoexpress
I.N.

kakva si u vezi

Još vijesti