Slika nije pronađena

Iz svakog savjeta možeš pokupiti nešto od čega ćeš imati koristi, ali ova tri ukratko pokrivaju sve najbitnije što trebaš znati prije nego uđeš u svoju prve vezu. Ili drugu. Ili treću. Nije ih loše znati, bez obzira na to koliko ljubavnog iskustva imala.

Šanse da ti prva veza bude i zadnja postoje, ali su jako male. To ne znači da trebaš biti stalno u grču i čekati na prekid. Možda do njega stvarno i ne dođe! Međutim, bez obzira na to, prije nego uđeš u prvu vezu trebaš znati neke stvari. Iako će ti ovi savjeti biti najkorisniji ako imaš 0 iskustva s vezama, mogu dobro doći i onima koji su već bili u vezi i sada ulaze u novu. Na ovu temu možeš dobiti hrpu savjeta, ali 3 koja nećeš čuti često i koja su zapravo pogodila u sridu su sljedeće tri.

@anawolfermann

Reply to @aylinneuc ##ColorCustomizer Having someone explain these things to me when I was 15 wouldve saved me soooo much heartache lol

original sound - Ana Wolfermann

1.Nikada nemoj moliti za pažnju

Nikada! To nije nešto za što trebaš moliti, nego nešto što je normalno da u vezi dobiješ. Ako ti se dečko ne trudi i izgleda kao da mu nije stalo, makni se od njega. Koliko god da si zaljubljena u njega, nemoj ostati u takvoj vezi i tražiti ga pažnju. Zaslužuješ nekoga tko će ti dati dovoljno pažnje bez da se osjećaš kao da ga moraš moliti da te doživi.


2.Tvoj dečko treba biti osoba s kojom će ti biti zabavno

Ako u njegovom društvu ne uživaš i nisi opuštena, nego ti je vaša veza izvor stresa, tuge i frustracije, to je problem. Koliko god da ga voliš i želiš, ovo ti pokazuje da taj odnos nije kakav treba biti. Samo zato što ti je jako stalo do njega, ne znači da trebaš biti s njim.3.Nemoj dečka pretvoriti u svoj emocionalni sustav za podršku
Što se točno misli pod ovime? Trebala bi se moći osloniti na njega, moći mu reći sve što te muči, požaliti se – i na kraju i dobiti savjet, ali nemoj zaboraviti da imaš i dalje svoje prijatelje i obitelj. Ako počneš njega pretvarati u jednu jedinu osobu na koju se uvijek osloniš i bez čije pomoći ne možeš riješiti ili prebroditi stvari, to može potencijalno biti veliki problem. Zato je važno da ne izbrišeš sve druge ljude iz svog života čim nađeš dečka. Jer kako smo i rekli na početku, tvoj prvi dečko vjerojatno neće biti i tvoj posljednji i važno je pronaći pravu ravnotežu između dečka i ostatka ljudi u tvom životu.

Pogledajte još:

Od ovih tipova dečki bježi što brže i što dalje možeš: 9 najgorih s kojima možeš biti u vezi

'Pravila' za dejtanje i veze koje je pregazilo vrijeme: Ovih 10 se prati i danas, ali stvarno ne bi trebalo

Ružne istine o vezama u koje nitko ne želi vjerovati, ali su ipak istina: Ovih 7 će te rastužiti

veza savjeti za vezu ljubav prvi dečko

Još vijesti