Slika nije pronađena

Iako misliš da kad ćeš se prvi puta poljubiti s nekim da će svirati romantična glazba, iza vas će biti čaroban zalazak sunca, a tvoj komad bit će pravi princ na bijelom konju, stvarnost je ipak malčice drugačije.

Iako je poljubac, ako je s pravom osobom, nešto najljepše na svijetu često u tom trenutku razmišljamo o neki baš glupim stvarima i uočavamo stvari koje inače možda ne bi. Ako ne zatvoriš oči možeš gledati neke situacije oko sebe, možeš izbliza proučavati lice svog princa ili razmišljati o tome s koliko se cura ljubio prije tebe. Ovo je lista najčešćih stvari o kojima si sigurno razmišljala dok si se ljubila s nekim dečkom:

1. Po čemu miriši njegov zadah?  Možda je prije puse žvakao ljutu žvakaću ili je pak pojeo neki slatki bonbon. Možda je pio kavu ili je popio pivu. Ovo je definitivno jedna od stvari koja će ti proći kroz glavu.


2. Koje su boje njegove trepavice? Dok on žmiri i uživa u trenutku ti proučavaš njegove trepavice i kako su savršene i bez maskare.3. Je li ovo najmekanije lice ikad?
Dok se ljubite maziš ga rukama po licu i jedva se suzdržavaš da ga pitaš čime maže lice da mu je tako mekano?


4. Jesam li napisala zadaću ili što ću jesti kad dođeš doma ili neka druga glupost? Često nam tijekom ljubljena misli odlutaju u nekom glupom smjeru pa mozgom vrludaju skroz neke glupe teme poput toga hoćemo li jesti mamino varivo ili ćemo naručiti pizzu.


5. Koliko je to sline odjednom u mojim ustima? Ako se ljubakate dulje vrijeme nemoj zaboraviti tu i tamo progutati slinu da ne bi bilo previše svega u ustima.


6. Zašto me boli vilica? Možda si previše otvorila usta ili ljubljenje jednostavno predugo traje - uzmite pauzu.


7. Smeta li mu moj nos? Vjerojatno mu ne smeta, a malo sudaranja je najnormalnija stvar.8. Može li znati što sam jela za ručak?
Dečki često ne razmišljaju o toliko puno stvari prilikom ljubljena, ali probaj prije ljubljena oprati zube ili staviti žvakaću kako bi izbjegla barem jednu temu s ovog popisa.


9. Zašto nije istisnuo ovaj prištić? Ne možeš si pomoći, jednostavno primjećuješ sitne nedostatke na njegovom licu.


10. S koliko se cura ljubio prije mene? Nemoj razmišljati o tome nego samo uživaj u trenutku.


I dok ti razmišljaš o sto glupih i nebitnih stvari, on jednostavno uživa u ljubljenju s tobom i eventualno razmišlja o tome kada ćete se ponovno naći. Trebale bismo se ponekad malo više ugledati na dečke, barem kada su ovakve stvari u pitanju.

Foto: Shutterstock/Giphy

I.I./Gurl

Pročitajte još:

8 stvari koje ćeš naučiti iz svoje prve prave veze

Poljubac, zagrljaj, seks - što znače tvoji vrući snovi?

Poslušaj savjet starijih cura: Ovo su taktike zavođenja koje uvijek pale

ljubljenje razmišljanje stvari