Slika nije pronađena

Srce ti snažno lupa kada ga ugledaš, ne možeš skinuti osmijeh s lica, a u glavi ti je neprestano njegov lik? Da, zaljubila si se preko ušiju.

Osjećaj zaljubljenosti je jedan od najljepših na svijetu, zato uživaj u njemu dok traje. Ako još uvijek nisi sigurna sviđa li ti se on malo, malo više ili jako, ovi znakovi mogu ti otkriti istinu.

Ako se prepoznaješ, vrijeme je da si priznaš da si se gadno zaljubila!

#Totalno možeš zamisliti da provedeš ostatak života s njim

Naravno da ne razmišljaš realno i racionalno, ali ako nakon samo tri tjedna veze maštaš o tome kako bi se zvala vaša djeca i gdje biste ljetovali sljedećih nekoliko godina, opako si se zaljubila. Ovo nam se događa samo kada nam druga osoba u potpunosti pomuti um.


#Želiš znati svaku malu, sitnu, najmanju stvar o njemu

Gdje najradije kupuje donje rublje, što uglavnom jede za doručak, kakvo je njegovo mišljenje o glazbenoj sceni, koja je najsramotnija stvar koju je učinio, koji je bio njegov omiljeni bend u osnovnoj školi, koja ga stvar rastužuje... Lista nema kraja!

#Potpuno sporedne stvari te podsjećaju na njega

Oblak je u obliku sendviča, a on je rekao da voli sendviče! Gle žuti auto, a baš smo jučer zajedno slušali pjesmu 'Yellow'... I tako se posvuda nalaze predmeti koji te podsjećaju na njega i neprestano misliš na njega.


#Ne možeš prestati slušati 'vaše' pjesme

Znaš ona pjesma koja je svirala na tvom mobitelu u trenutku kada si ga ugledala ispred škole? I ona koju ste zajedno slušali na školskom izletu? A tek ona koja je treštila iz zvučnika na tulumu na kojem ste se prvi put poljubili? Ah, mogla bi ih slušati neprestano na 'repeat'.


#Znakovi da ste si suđeni su posvuda oko tebe

Nevjerojatno je da on na policama u dnevnom boravku ima tvoju omiljenu knjigu i da vam su vam oboma omiljeno voće jagode! To su sigurno znakovi da ste si suđeni, zar ne?

#Obožavaš nositi njegovu jaknu koju je slučajno ostavio kod tebe

A kako da si pomogneš kada miriše tako dobro??


#Provjeravaš njegov Facebook profil dva puta dnevno. Tri. Ok, pet!

Pa dobro, voliš vidjeti gdje je i s kim se druži. I tko mu piše po zidu i čije fotke lajka. I gdje je ljetovao prošle, pretprošle i one godine prije. Malo si znatiželjnija nego inače – u tome nema ništa loše!
#Postaješ bolja verzija sebe kada si u njegovoj blizini

Najbolje od svega jest što pored njega ne osjećam samo ugodne trnce i uzbuđenost, nego se osjećaš pametnom. I lijepom i snažnom i zabavno – ma zapravo savršenom! Društvo osobe u koju si zaljubljena može te transformirati u najdivnije biće ikad, a osjećaj je genijalan.

Foto: Shutterstock

Izvor: HelloGiggles.com

I.N.

Pročitajte još:

10 misli koje nas proganjaju kada se zaljubimo preko ušiju

Razlike između kratkih i dugih veza: kako se ponašaju parovi na početku, a kako u dugoj vezi

6 znakova koji otkrivaju da te želi poljubiti

zaljubljenost znakovi

Još vijesti