Slika nije pronađena

Svi znamo da je fizički izgled i zanimljiva osobnost ono što privlači većinu ljudi, no stvari ipak nisu tako jednostavne.

Nekada nam je nečiji osmijeh, glas, stav ili samo način na koji zabacuje kosu privlačan, a ne znamo objasniti zašto. Isto je s dečkima; iako će im zamamne obline, pune usne ili gusta kosa odvući pažnju, postoji još mnogo sitnih stvari koje su im privlačne.

Rijetko o tome pričaju, ali njuškajući po mnogim Internet stranicama, saznali smo koje neobične stvari dečke privlače.

#Kada je djevojka posve nespremna

Iako se većina djevojaka toga pribojava, izgleda da je dečkima super uhvatiti nas bez šminke, raščupane i u starim tajicama. Tvrde da tako mogu saznati tko se zaista krije iza šminke, besprijekorne frizure i cool odjeće – i najčešće su oduševljeni onime što vide.#Neobičan naglasak

Dečki tvrde da im je jako slatko kada djevojka ima specifičan i drugačiji naglasak. Dakle, nemojte se sramiti – čak i ako vas zafrkava, to radi samo jer mu je simpatičan način na koji govorite.

#Strah

Iako na prvu činjenica da vole vidjeti prestrašene djevojke zvuči grozno, kada bolje razmislite, zapravo i nije tako strašno. Ovo ne znači da vas želi vidjeti u smrtnom strahu, ali kada pokažete svoju slabost, on ima priliku pokazati svoju snagu i želju da vas zaštiti. Uvrnuto, ali pomalo romantično.

#Naočale

Jesu li za ovo zaslužne zgodne učiteljice koje su imali u školi nismo sigurni, ali velik broj dečki izjavio je da su im privlačne curke s naočalama. A ti si se osjećala jadno jer si ih morala nositi? Pih, kome još trebaju leće!#Šminkanje

Poznata je stvar da dečki ne kuže ništa kada je riječ o šminki pa ih možda zato fascinira kako djevojke spretno barataju s maskarom, puderom i rumenilom.  Možda je to slično onom osjećaju kada gledamo pripadnika muškog roda kako je spretan s odvijačima, čekićima i ostalim alatom?

#Ručnik na glavi

Osim što im je privlačna tek oprana i mokra kosa, dečkima je jako seksi vidjeti djevojku s ručnikom na glavi. Zašto? Nemamo pojma.Foto: Shutterstock
I.N.
Pročitajte još:

Slatke muke: 8 stvari koje se uvijek dogode kada se dopisuješ sa simpatijom

Zimski dejt: kamo sa simpom na spoj?

Dečki otkrivaju znakove: kako prepoznati želi li površan ili ozbiljan odnos?

Dečki cure privlačnost