Slika nije pronađena

Nekoliko smo puta pisali o znakovima koji otkrivaju da je on ZAISTA zainteresiran za tebe, da mu je stalo i da je zaljubljen. A što kada je situacija potpuno drugačija?

Ne doživljava te, ne sluša, ne zanima ga što govoriš – takve situacije su također realnost nekih veza i odnosa. Umjesto očajavanja i grčevitog pokušavanja da 'spasiš stvar', nekada je bolje ove znakove prihvatiti, okrenuti se i nastaviti dalje. Ovo su znakovi koji ti govore da tratiš svoje dragocjeno vrijeme – trenutak je da odustaneš od njega!

#Ne možeš ga pitati za pomoć

Ako se osjećaš nelagodno kada svog partnera moraš tražiti za pomoć ili imaš osjećaj da bi se uvijek radije obratila prijatelju, sestri ili frendici, vrijeme je da se zapitaš zašto je tako i isplati li se truditi oko takvog odnosa.

#Nikada nema vremena za tebe

Teško pronalazi vrijeme za tebe, ali kada su drugi u pitanju, uvijek je na raspolaganju? Takvo ponašanje jasno otkriva da mu nisi visoko na listi prioriteta – što bi partner trebao biti. Zapamti: za stvari koje su nam važne, uvijek ćemo pronaći vremena.


#Izbjegava tvoje frendove i obitelj

Shvaćamo da nikome trenutak upoznavanja sa starcima i frendovima partnera nije ugodan, posebno ne ako je tek početak veze, no to također može biti pokazatelj da stvari ne štimaju. Ako druga osoba uporno izbjegava upoznati tebi drage ljude, vrijeme je da razmisliš što to zaista znači.#Ne postavlja pitanja o tebi i tvom životu

Ako ga ne zanima ništa o tebi, tvojim hobijima, putovanjima i načinima na koje provodiš slobodno vrijeme, čini se da nije previše zainteresiran. Kada nam se netko svidi, želimo znati svaki detalj o njegovom životu, zar ne?

#Uvijek ima spremne izgovore

Čak i kada ga ne pitaš zašto te nije nazvao (a rekao je da će to učiniti), on razgovor započinje isprikama? I to se događa često? To znači da je zapravo svjestan da je kriv, ali osim te 'lažne isprike', ne nudi ništa drugo kako bi se iskupio (kao recimo da zapravo i učini ono što kaže). On se namjerno ne javlja i nije ga briga za to.

Foto: Shutterstock
I.N.


Pročitajte još:

6 čudnih stvari koje dečki vole na djevojkama

Nikada se nisi poljubila? Nisi jedina - evo što su druge djevojke priznale!

Kako utječe na naš mozak: 8 stvari koje nam ljubav radi!

ljubav znakovi

Još vijesti