Slika nije pronađena

Ipak, velika je vjerojatnost da ćeš se i ti prepoznati u nekom od ovih 'okvira', odnosno tipova cura koje je naveo Odyssey. Upravo zato ih donosimo.

Provjeri koji si ti od jedanaest tipova cura u vezama...

1. 'Helikopter' cura – ona ima dva planera, jedan u koji zapisuje sve što će ona raditi i drugi u koji zapisuje što će raditi njen dečko dok nije s njom. Loše po njega, ali istinito, je da su odvojeni jako rijetko. Ona guši svojeg dečka.


2. 'Ja nemam dečka' cura – ona je cool, seksi i zavodi svakog kojeg sretne. Ona ustvari tako liječi manjak samopouzdanja... Svi ju žele za jednu noć, ali nitko za djevojku.


via GIPHY


3. (previše) Emocionalna cura – sve što napravi njezin dečko, nije dobro. Plače češće nego nebo i svako malo ju nešto izbaci iz takta. Traži greške (umjesto da traži rješenja) u svim vrstama odnosa.


via GIPHY


4. Uvijek zaljubljena cura – ona nikad nije bila u dugoj vezi jer njezin interes ne traje dugo. Ona je imala puno dečkiju i u svakom je vidjela 'onog pravog'. Redovito se zaljubljuje 'preko ušiju' pa razočarava...


via GIPHY


5. Odana cura – ona je san svakog dečka. I nakon godina dejtanja s istim dečkom, i dalje ga voli javno i uz nju se on osjeća sigurno... Između njih nema tajni ni granica i takvom paru predviđamo skori izlazak pred oltar.


via GIPHY


6. Opsjednuta cura – ona je bila BFF iz snova do kad nije upoznala njega. Otkad je u vezi, ona zapostavlja sve društvene kontakte, s frendicama, ekipom i obitelji i u potpunosti se posvećuje dečku. Dečkima to imponira, ali samo u početku – jer uskoro postane (pre)naporno.


via GIPHY


7. Nevidljiva cura – nisi siguran/na da ustvari postoji jer ju nikad nisi vidio/vidjela. O njoj konstantno priča tvoj brat/rođak/frend, ali ju nitko (još) nije upoznao. Postoje neke fotke nje, ali cijela priča je poprilično 'klimava'.


via GIPHY


8. Opuštena cura – ona je hipsterica ili barem ttly urbana djevojka koja ne voli granice niti striktni raspored. Voli svog dečka, ali ima naglašenu individualnost i spontana je.


via GIPHY


9. 'Di si buraz' cura – ona je krajnje opuštena, druži se uglavnom s dečkima i ne kuži se u 'ženske stvari'. Voli igrati videoigrice, zaigrati nogač ili neki drugi ekipni sport... Dečki ju često doživljavaju jednom od svojih pa i zaborave da je ženskog spola.


10. 'Konačno imam dečka' cura – ona je sušta suprotnost tipu cure pod rednim brojem devet. Ona nije opuštena i cijelom svijetu mora dati do znanja koji je njezin ljubavni status. U pravilu iritira sve 'single' osobe oko sebe.

via GIPHY


11. Uvijek zauzeta cura – ona je slatka i zgodna i, da, baš ima novog dečka. Ne zna biti solo ni sekundu, a dečki stoje u redu da bi se s njom sprijateljili. Često zazove krivog lika (jer u tim silnim izmjenama nije lako popamtiti imena).

via GIPHY


Foto: Giphy/lovewallpaper.in

M.Z.

Provjeri još...

Nezreli, zločesti, mamini sinovi i drugi – 7 tipova dečkiju koje trebaš izbjegavati

Brutalna istina – šest tipova cura s kojima ćeš vjv dejtati prije nego upoznaš 'onu pravu'

Zavode, flertaju i otimaju – 7 tipova cura koje mogu ugroziti tvoju vezu

tipovi cura veza ljubav

Još vijesti