Slika nije pronađena

Bez obzira na trenutne trendove i na sve modne komade koji se trenutno nose, neki stari popularni modeli su i dalje prisutni, samo što više nisu u trendu. Upravo u ovom slučaju se tako radi o uskim trapericama. To je model traperica koji je obilježio drugo desetljeće 2000-ih, a sada ih mnogi preziru zbog novih i popularnijih modela koji se sada nose.

Neke djevojke se i dalje ne mogu, a ni ne žele odvojiti od svojih uskih modela traperica. Iz te perspektive ih shvaćamo jer to što uske traperice više nisu u trendu, ne znači da se i dalje ne mogu dobro iskombinirati i da ih se i dalje ne može nositi. Upravo zato, ako si ti jedna od tih djevojaka koja se ne želi odvojiti od svojih skinny traperica, provjeri kako i  na koji način se one mogu spojiti s zimskim komadima, a da i ali zgledaju top!

1.Čizme iznad gležnja


Pod čizme iznad gležnja ne mislimo striktno samo na gležnjače, već i na one čizme koje su rezane i ispod samog koljena. No, koje god čizme od ovih dviju izabrali, ne možete pogriješiti, jer obje idealnu odgovaraju skinny trapericama, a pogotovo kada se mogu odlično iskombinirati i na ostatak outfita, a ne samo na traperice.  

2.Retro tenisice

Retro tenisice su ponovo u modi, a vraćaju nam se iz davnih 80-ih i 90-ih godina kada su bile apsolutni hit! Danas su veliki trend, a po uzoru na njih su ponovno u modi debeli đonovi različitih oblika, a izgledaju idealno u kombinaciji sa skinny trapericama jer baš ti debeli i čudnovati džonovi dolaze do izražaja.


3.Dugi kaput

Dugi kaputi su uvijek u trendu, a oni me mogu odlično kombinirati sa skinny trapericama – pogotovo ako se radi o oversized ili prevelikim kaputama u XL veličini. Razlog tome je taj da će bolje i jače outfit doći do izražaja zbog kombinacija uskih traperica koje su pripijene uz nogu i kaputa koji je sav glomazan i samim tim daje drugačiju dimenziju odjevne kombinacije.

4.Prošivene jakne

Kod prošivenih jakni je slična situacija kao i kod dugih kaputa. Čim je jakna glomaznija i vrećastija, tim je ona bolja za kombinaciju sa skinny trapericama. Da je u pitanju suprotna kombinacija gdje bi se kombinirale široke hlače, onda bi se zahtijevala manja i uža jakna ukoliko su hlače veće i šire.

5.Kaubojske čizme

Kod kaubojskih čizama, uske hlače imaju najviše smisla. Bez ikakvog problema stanu u svaki model kaubojskih čizama i jednostavno izgledaju jako dobro dok su utaknute u kaubojske čizme čiji je gornji dio malo širi u odnosu na neke druge modele čizama. No, ako si neka kombinacija odgovara, onda je to definitivno ova!

Pogledajte još:

Kako ove jeseni nositi skinny traperice? Kombiniraj ih uz ovih 5 stvari – to se sada nosi

Najiritantnija stvar kod nošenja skinny traperica: Svima nam se *ova* jedna događa i mrzimo ju

Modne greške koje radiš kada nosiš uske skinny traperice: Ovih 5 je veliko NE!

trend zimski komadi skinny traperice

Još vijesti