Slika nije pronađena

U školi si u trapericama, van uvijek ideš u njima, a ne izlaziš iz njih čak niti kad ideš na cugu u grad. Jednostavno se u njima osjećaš najbolje i to je tvoj đir. Super su ti cure koje nose tajice ili suknjice, ali to jednostavno nisi ti.

Iako podupiremo tvoj stil, postoje neke situacije u kojima bi trapke svakako trebala ostaviti kod kuće te pronaći neku novu kombinaciju. Moglo bi se reći da su zabranjene i društvena pravila nalažu dress code za određene situacije.

1. Vjenčanja – vjerujemo da ponekad zbog poziva na vjenčanje dobiješ mali živčani napad jer ne voliš haljine ili suknje, ali trapke na ovakvim događanjima treba izbjegavati. Ako si stvarno tip koji nema ništa osim trapki u ormaru, vrijeme je da uložiš u crne hlače na crtu uz koje možeš kombinirati neku košulju. Dobra opcija je kombinezon koji itekako izgleda svečano.2. Sprovodi – još jedna situacija u kojima trapke, osim ako nisu crne, nisu baš poželjna opcija. Možeš obući crne tajice pa neku tuniku, ali pazi da to sve skupa ne izgleda previše ležerno, ipak je to ozbiljna situacija.

3. Kazalište 
- ako ideš u neko otkačeno kazalište za mlađu publiku onda je okej, ali ako ideš s roditeljima ili školom u HNK traperice nisu okej. Naravno da te nitko neće izbaciti iz kazališta, ali to je jedno od onih nepisanih društvenih pravila kojih se svi ipak pridržavamo.


4.  Izložba ili fancy koncert – sva kulturna događanja predviđaju i neki određeni outfit. A i to je dobra prilika da isfuraš novu haljinicu ili suknju koje inače ne možeš nositi u školu.

5. Promocija/krizma/prva pričest/maturalna večera
– definitivno situacija u kojoj će ti dobro doći hlače na crtu i sako ili neka druga 'za posebne prilike' odjeća.Osim toga, ovo su još neke situacije u kojima bi bilo dobro izbjegavati traperice:

6. Kad je vani jako hladno – traper nije materijal koji će te ugrijati pa ako nosiš trapke svaki dan u školu ispod njih svakako obuci najlonke ili tajice. Tvoji jajnici će ti biti zahvalni.

7. Kad imaš bolne menstruacije
– kad imaš mengu sva si nikakva i sve te boli pa je u tim danima dobro ipak obući neku trenirku ili tajice u kojima te neće ništa stiskati ili zatezati.8. Kad je jako vruće – uske trapke preko ljeta također mogu biti kobne. Iako ti super stoje na guzi, mogu uzrokovati osip jer se tijelo znoji jako pa neugodan traper može iritirati tvoju kožu.

Foto: Instagram/Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Ne mogu se zaprljati: nove traperice ne morate prati mjesecima

Kardashianka izabrala Hrvaticu da reklamira njene traperice

Konačno znamo čemu služe mali gumbići na hlačama

Traperice zabranjene situacije trapke

Još vijesti