Slika nije pronađena

Budući je ovo ljeto bilo neobično kišno i prohladno, sigurni smo da ste već počeli nositi neke komade odjeće koje inače  ne vadite iz ormara sve do jeseni.

Ljetne haljinice će čekati neke bolje, toplije dane, a mi ćemo vam pokazati super stylinge za ove ljetno-jesenske dane.

U moru raznih traperica; uskih, širokih, od tamnog i svijetlog trapera, ravnih i onih širih, odlučili smo se pozabaviti trapericama visokog struka. Mnoge slavne djevojke ih rado nose, jednako kao i one koje svakodnevno susrećemo po ulici. No, jesu li traperice visokog struka idealan izbor za sve djevojke?

Stručnjaci kažu da najbolje stoje curkama s izraženijim oblinama koje će na taj način dodatno istaknuti. Takve trapke vizualno dodaju koji kilogram i zato nisu dobar izbor za djevojke koje ne žele dodatno naglašavati svoju stražnjicu.

Iako treba uvažiti savjet modnih znalaca, ipak se treba osloniti i na 'vlastiti osjećaj'. Ukoliko se dobro osjećate u nečemu i znate kako to iskombinirati, nemojte da vas išta sprečava da to često i nosite.

Mi ćemo vam pokazati neke cool kombinacije koje su isfurale hrabre i kreativne cure. Neke nose sako, neke top, t-shirt, košuljicu ili običnu vestu, ali svima im je zajedničko jedno – dobro su to isfurale na visoke trapke. Slažete se?


http://www.chictopia.comwww.etsy.comhttp://streetstyle.allwomenstalk.comhttp://www.fashionmagazine.com


http://styledavenue.com/http://thenativefox.blogspot.com/http://www.lifewithlyss.com/http://media-cache-ec0.pinimg.com

Izvor: Gurl.com
I.N.

visoke traperice