Slika nije pronađena

Velike, male, viseće i neobične, kao što su npr. one nastale u kućnoj radinosti ili iz ruku nekog kreativca ili kreativke, naušnice su nam velika strast i jedan od omiljenih modnih dodataka. Vrlo je zabavno često ih mijenjati, pa tako neke od nas imaju pravu malu zbirku ovog popularnog nakita. Kako bi ih što bolje kombinirala sa svojom odjećom te izabrala one koje su najviše u skladu s tvojim stilom, donosimo ti pregled nekih od najpoznatijih modela, koje sigurno i sama vrlo rado nosiš.

Vječna ljubav - kolutovi

Osim što su i veliki miljenici zvijezda poput Jennifer Lopez, klasični kolutovi u zlatnoj ili srebrnoj boji pravi su must have. Slažu se s dnevnim, ali i svečanijim izdanjima, a uz jednostavne traperice, sportsku majicu i par neodoljivih krugova za tren imaš cool kombinaciju.


Elegancija u malom

Klasični biseri ili cirkoni dati će dozu profinjenosti svakoj kombinaciji, a odlični su za one uz koje ne želiš previše dodataka, već jedan koji će cijeli look učiniti vrlo elegantnim.


Viseći dragulji

Naušnice u obliku lustera ukrašene raznim šarenim kamenčićima pravo su zadovoljstvo za svaku ljubiteljicu nakita. Teško je odoljeti ovim predivnim bojama, zar ne?


Cuff naušnice

Naušnice koje se zakvače na gornji dio ušne resice praktične su i za one koje nemaju probušene uši, jer postoje modeli koji se samo pomoću male kvačice lako pričvrste na željenu poziciju. Uz razne ukrase koji se na njima mogu nalaziti su i neodoljiva pera, idealna za prilike kada ne želiš proći nezamijećeno!


Sonja Curi
Foto: Polyvore.com

naušnice moda moj stil dodaci