Slika nije pronađena

Možda misliš da znaš kako najbolje nešto napraviti kada je u pitanju šminkanje jer ipak ti sama najbolje poznaješ svoju kožu i svoje lice, ali nije loše ni poslušati što drugi imaju za reći. Nikada ne znaš kada može doletjeti neki koristan savjet.

Poznati vizažisti često ostanu u sjeni, a istina je da zaslužuju biti pod svjetlima reflektora, jer oni su zaduženi za taj divni make up kojem se divimo kada vidimo na licima celebova. Ime Hector Espinal ti možda ne zvuči poznato, ali on je vizažist koji radi s brojnim celeb djevojkama i koji je odgovoran za njihove make up lookove. Osim toga, radi i s Rihannom na njenom beauty brendu Fenty, gdje je zadužen za poboljšavanje proizvoda, kreiranje proizvoda... Sasvim je opravdano reći da čovjek zna znanje. A kako mu onda ne bi vjerovali kada kaže da ima super trik koji će omogućiti da ti tekući puder izgleda savršeno, kao tvoja koža, samo bolje?
Na jednoj od svojih radionica otkrio je ovaj trik. Kako bi ti koža ispod pudera izgledala što bolje i prirodnije, Hector tvrdi da trebaš paziti na nekoliko stvari. Prva je: manje je više. Druga: briga o koži je jako važna. Iako svi znaju da je bolje ne pretjerivati sa šminkom, i dalje je to trend. Ali, važnije od toga je ipak da dobro pripremiš kožu na šminku – da staviš hidratantnu kremu prije nego kreneš sa stavljanjem make up proizvoda. Ovo je dvoje nešto što svi već znaju, ali treći savjet je taj koji je zlata vrijedan i koji je njegova 'mala tajna'.
Otkrio je da je vrlo bitan način na koji stavljaš puder. Najbolji način za to raditi je sa spužvicom, tj. beauty blenderomnaravno, namočenim, ali s hladnom vodom. Nikada ga ne bi smjela namočiti toplom vodom, zato što je hladna voda ta koja će ti zatvoriti pore i zategnuti kožu – i samim time, puder će ljepše i glađe sjesti na kožu.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Tatiana Frank

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

[FOTO] Isprobala sam serum za trepavice i *oduševljena* sam rezultatom! Ovako je to izgledalo...

Trik za full prirodan izgled: Stavi rumenilo najbrže ikad i izgledaj kao da nemaš puno šminke

Stavljanje sjenila se samo čini komplicirano - ovo su trikovi kako našminkati oči kao pravi profić

šminkanje puder vizažist make up savršen izgled trik

Još vijesti