Slika nije pronađena

Traper košuljicu možemo sa sigurnošću ubrojiti u zaista zahvalne odjevne predmete jer se lako može iskombinirati s najrazličitijim hlačama, suknjama i tajicama.

Poželjno je jedino da ju ne kombiniraš baš sa traperom jer bi na taj način mogla postići pomalo trash izgled. Ali, neka si one najhrabrije malo pomaknu granice i pokušaju spojiti nespojivo.

Traper košulja + lepršave suknjice

Škotski uzorak izvrsno se slaže s traperom i tamnim čarapama. Lepršava suknja u nekoj jačoj boji uspješno će razveseliti i najtmurniji zimski dan, a suknja od perja i resa u spoju sa traper košuljicom i slatkim cipelama na punu petu savršen je izbor za večernji izlazak.


Traper košulja + hlače u boji

Crvene, bež, zelene ili one s decentnim printom - zaista nije važno. Poigraj se s najrazličitijim remenjem i složi svoju kombinaciju.


Traper košulja + hlačice od tvida

Zimske kratke hlačice od tvida nosi uz jako debele čarape. Sve učini zanimljivijim popularnim tregerima i otkačenom ogrlicom i tvoja chic kombinacija je gotova.


Sigurno i ti imaš u svome ormaru novu ili pak stariju košuljicu od trapera. Poslušaj naše savjete i ubrzo će postati tvoj najomiljeniji odjevni predmet.

Dragana Bosanac
Foto: Polyvore.com

košulja traper moda stil