Slika nije pronađena

Sigurno si i ti opsjednuta sa serijom Tračerica, koja se od nedavno napokon prikazuje i kod nas. Napisana po popularnim knjigama Cecily von Ziegesar, hit je u cijelom svijetu, a u Americi se prikazuje već treća sezona. Dečki su zgodni (meni posebno Nate, koji se vama najviše sviđa?), a cure obučene u štosne  kombinacije te je upravo odjeća koju nose u seriji  postala hit. Slična pomama desila se već prije sa serijom Seks i grad, pa mnogi upravo ovu seriju prozivaju njezinom stilskom nasljednicom, ali za mlađu populaciju.

Svaka od glavnih junakinja ima svoj, poseban stil, koji odgovara njezinu karakteru. Mnoge cure diljem svijeta pokušavaju kopirati stil svoje najdraže  Tračerice, a od sada je to još lakše jer je stilist serije Eric Damon nedavno dizajnirao liniju za Miss Selfridge inspiriravši se upravo sa četiri glavne junakinje. Tako da svaka od nas može barem na tren postati Blair, Serena, Vanessa ili mala Jenny!

Postoji 8 haljina, po dvije za svaki lik, a prihvatljivih su cijena, oko 400 kuna.

Stil Serene van der Woodsen odgovara njezinom liku bogate, ali slobodoumne djevojke, koja je nekad bila divlja, a sad se ponešto smirila i odrasla. Tako su njene haljine seksi, ali na opušen, pomalo boho način. Obje su kratke i crne, jedna vrlo uska, a druga sa svjetlucavim detaljima. Prave party haljine!


 

Blair Waldorf, bogata nasljednica, najveća zloća serije i neokrunjena kraljica škole, voli klasičan, usklađeni stil, pomalo staromodan za njene godine, a takve su i dvije retro haljinice koje predlaže Miss Selfridge. U ovim se ćete haljinama osjećati kao prava djevojka iz visokog društva.


Vanessa, novi lik (u epizodama koje se prikazuju kod nas) je nešto siromašnija od ostalih likova, ne dolazi sa luksuznog Upper East Sidea te je njen stil ležerniji i mladenačkiji. Ona voli hipi opušteni stil, sa puno ukrasa, životinjskog printa, a takve su i dvije haljine iz kolekcije.


Mala Jenny Humphrey, Danova sestra, isprva je bila pravo nevinašce koja se očajnički htjela pridružiti starijim curama, da bi se s vremenom pretvorila u rock curu te bi njen stil mogli prozvati rock Lolita. Kratke koketne haljine imaju crne glam-rock detalje i sigurno će se svidjeti svim mladim buntovnicama.


 
Autor: Jasna Rausavljević

tračerica Moda miss selfridge

Još vijesti