Slika nije pronađena
Trenirke u školi, trenirke za po doma, trenirke stalno i uvijek! Ako si jedna od onih koji praktički žive u ovom odjevnom predmetu i boluješ od `trenirka sindrom´ (imaš trenirku i za izlazak) – ovo ti se neće svidjeti. Naravno da ne kritiziramo tvoje odjevne kombinacije (nosi ono što voliš i u čemu se osjećaš kao `ti´), no činjenica je da trenirke nisu uvijek najprikladniji odabir.

Čak je i Karl Lagerfeld (glavni dizajner Chanel brenda), izjavio kako trenirke nose osobe koje su odustale od života. Ok, Karl je ipak pretjerao – nitko tu nije odustao od života (!), no možda je ipak vrijeme da malo `ohladiš´ s njima, a ovo su situacije kada ih je ipak poželjno nositi.No shame in the game... počnimo!

* Srijeda je u školi...(kad će više taj petak).
Ok, u tjednu mora postojati onaj jedan dan kada je `dozvoljeno´ hodati školskim hodnicima u trenirci. Čak su i cure iz filma Mean Girls imale jedan `trenirka´ dan u tjednu (no jesi vidjela što se dogodilo Regini nakon više `ovakvih´ dana?).

* Dan za...tjelesni!
Znamo, znamo, ovo je i više nego očito - pa u čemu bi drugome vježbala (nije da osim tajica i imaš još koji izbor). Samo prisjećamo.
* Učila si cijelu noć – neka se vidi da si ti učenik patnik.
Svima nam se dogodila situacija da večer prije shvatimo kako sutra imamo test. Kako bi se spasila od eventualne jedinice, nakon što si odustala od moljenja mame da te sutra ostavi doma (jednodnevna viroza – moš´ misliti), krenula si učiti. U ovakvim situacijama, posve je opravdano pojaviti se u školi u ovakvom izdanju jer ništa bolje ne govori profesoru `učila sam´ od trenirke i podočnjaka.

* Imaš mengu.
Kada stignu oni dani u mjesecu, nema ti druge nego nabaciti trenirku. Što drugo i možeš učinit, kada te sve `živo´ boli, a omiljene traperice stežu.
* U krevet...#mekano

Trenirka je (po potrebi) pidžama i pidžama je trenirka. Jedna te ista stvar, zar ne? Nama je.

* Kada ideš do dućana ili prošetati psa.
Nepisano je pravilo da ćeš upravo onda kada izgledaš k´o poplava – sresti simpu ili neku treću osobu (koju bi radije vidjela kada izgledaš kao milijun dolara, ali rijetke su sretnice koje to i dožive). No koju drugu opciju još imaš, pa nećeš mami skočiti po jaje ili po parku naganjati psa u štiklama?
 * Kad ideš do frendice doma
Ionako ćeš joj se valjati po krevetu, kauču i sličnim naslonima, stoga želiš da ti (dok glumiš dio namještaja) bude udobno. Go for it!


Kada je po vašem mišljenju `ok´ nositi trenirke, a kada ne?


Foto: Instagram/ Giffy

S.T.R.

Ne znaš što nositi za Valentinovo? Iskopiraj neku od ovih kombinacija

Jakne s krznom, gole noge, čudne kombinacije - Stvari koje nas naživciraju kad vidimo

10 razloga zašto su tajice najbolji odjevni predmet ikad!

trenirka kada nositi

Još vijesti