Slika nije pronađena

Vjerojatno ti nikada ne bi palo na pamet svoju omiljenu vesticu odjenuti naopako, ali to je samo jedan od kul trikova koje možeš i ti isfurati. Tko kaže da su vestice dosadne?

Vestice su komad odjeće koji možeš nositi tijekom cijele godine, od zime do ljeta, ovaj komad odjeće dobro dođe. Lako ga je učiniti toplijim, a i ne zauzima puno mjesta ako ćeš ga ljeti ubaciti u ruksak kada ideš negdje kasnije navečer. Međutim, vestice uvijek nosimo na standardni način, stavimo ih na sebe i zakopčamo. Ali zašto da ih nosimo samo tako kada postoje i bolji načini? Donosimo ti 3 ideje koje trebaš isprobati.

1.Odjeni vesticu naopako

@fashionbyally

BEST STYLE HACKS: part 18 no sew cropped cardigan #nosew #cardigan #stylehack #fashionhack #fashiontips #howto #sustainablefashion #fyp

Dog Days Are Over - Florence & The Machine

Ovo je tako jednostavno, a učinit će da ti vestica izgleda drugačije nego inače. Kako bi ti ovo uspjelo, treba ti vestica koja nije skroz uska, već neka veća i dulja. Doslovno ju okreni obrnuto kada ju stavljaš na sebe, ono što inače ide oko vrata, sada ide prema dolje. Provuci ruke kroz rukave – i imaš novu vesticu. Ovo ti može poslužiti kada imaš neki ovakav komad odjeće koji ti je malo prevelik i preširok za tvoj ukus i kada ga odjeneš, sve nekako čudno visi. U takvim slučajevima ovo može napraviti razliku.

2.Zaveži vesticu na sljedeći način

@mmivia

Reply to @xdrjxd try this cardigan hack cardigan from @wr_collection.id (ig/shopee) #fyp #Lazada99 #cardigan #fashionhack #style #lifehack #outfit

- Bolbbalgan4

Još jedan fora trik kako učiniti da vestica koju uvijek nosiš izgleda drugačije je i ovaj. Super izgleda u odjevnim kombinacijama kada nosiš suknju. Tada želiš da ti se suknja vidi, a ne da ju prekrije vestice, a moraš nositi vesticu jer želiš da ti bude toplo i baš ti se čini da ide uz tu novu suknju. Za svaki problem postoji rješenje pa tako i za ovaj. Vesticu možeš zavezati u čvor naprijed. Kako bi čvor izgledao lijepo i ništa ne bi stršalo, napravi to ovako kao i djevojka u videu. Izgledat će odlično.

3.Cropaj vesticu uz pomoć vezice s tenisice

@lauraxlora

Wie geht’s euch heute von 1-10? bei mir ist es eine 5.. ich habe Heuschnupfen #fashionhack

Originalton - Laura Lora

Nekada bi jednostavno sve bolje izgledalo da ti vestica nije toliko dugačka i da je cropana. Naravno da ti ju je žao odrezati, ali ni ne moraš to napraviti kako bi dobila efekt da je cropana. Samo ti treba vezica s tenisica koje trenutno ne nosiš. Zaveži ju oko struka preko vestice (ili pulovera) i lagano povlači vesticu prema gore. Presavit će se preko vezice te se ona neće vidjeti, a vestica će izgledati kao da je cropana – i tako će stajati bez da se brineš hoće li ti se nešto negdje izvući.

Pogledajte još:

Tajice kao glavni dio outfita: 5 odjevnih komada koji će učiniti da izgledaju više dotjerano

Najgorih 7 modnih trendova 2020. godine - koje ne želimo vidjeti ponovno i u ovoj godini

Tko još nosi najobičnije najlonke kada postoji toliko zabavnijih varijanti? Ovo je naših 6 prijedloga

Moda modni trikovi outfit trikovi vestica

Još vijesti