Slika nije pronađena

Ljeto je na vratima, a ti još nisi pronašla kupaći kostim za sebe? Možda ćeš zavoljeti model koji ti predstavljamo - monokini!

Monokini, nova i modernija generacija monokinija pomutila je pamet pripadnicama nježnijeg spola, naime, monokini, kupaći kostim jednog dijela nastao je šezdesetih godina prošlog stoljeća, a pomicanjem granica svih aspekata tek sada je doživio svoju popularnost.

Oni su trendi i mladenački te se pitamo, zašto su bili u sjeni svih ovih godina?


Dizajn koji ga karakterizira je sličan klasičnom jednodjelnom kupaćem kostimu koji je sada već smatran staromodnim i skoro nitko više, osim naših baka, ga ne nosi.

Jedina razlika koja monokini, u usporedbi s jednodjelnim kostimom, čini predmetom ženske žudnje su izrezi na kukovima koji mogu biti različitih oblika i veličina, a svojim izgledom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.


Ako si spremna isprobati nešto novo i drugačije, usudi se odjednuti monokini i nećeš požaliti. Trendseterice diljem svijeta već su probile led, a na tebi je da ga pokažeš u najboljem izdanju. Dojam koji dotični kostim ostavlja je vrlo dobar, dapače, odličan te ne sumnjamo kako će ovo ljeto plaže vrvjeti monokinijima u raznim bojama i uzorcima.

Kakav ti kupaći kostim voliš? Hoćeš li probati monokini ili ipak više preferiraš bikinije?

Matea Kutija
Foto: Polyvore.com

Bikini Monokini plaža More moda