Slika nije pronađena

Military trend koji se sastoji od vojničkih odjevnih komada, uzoraka i boja, još je prošle godine doživio svoj vrhunac, no i dalje je preferiran od strane dama, ali i muškaraca. Maslinasto zelena boja, maskirni uzorci i dvoredno kopčanje, samo su neki od karakteristika ovog trenda koji i dalje žari i pali po svjetskim ulicama, ali i noćnim klubovima (jer nošen je u svim prilikama i vrlo dojmljiv).


Još prošle godine military je doživio svoj vrhunac, a sudeći po svojoj sveprisutnosti, ne bliži mu se skori kraj. Kao što i samo ime govori, glavna inspiracija su vojničke odore, a definitivni pobjednici su kaputi i jakne nadahnute spomenutim spomenutim lookom.

>> Modni report: Što se to nosilo proteklog tjedna?

Danas je military toliko raširen da je prešao čak i na elegantnije haljine, torbice, cipele i asesoare, a iako naizgled ležeran, vojnički stil u spoju s određenim komadima može izgledati i vrlo ženstveno. Mi vam donosimo par kombinacija, ne bismo li vam pobliže dočarali stil za kojim svi luduju. Imaš i ti svoj omiljeni military komad? Podijeli ga s nama!

Vojnički u spoju s neutralnim komadima savršeno djeluju za svaku prigodu.


Suknje, haljine ili hlače, što god odabereš moći ćeš nositi uz romantične balerinke ili pak buntovne čizme. Izbora je mnogo.


Military je s vojničkih odora prešao na komade kojima su svi očarani; cipele, asesoari i ostali predmeti vrlo su nošeni još od prošle godine, kada je military napravio veliki bum.


Matea Kutija
Foto: Polyvore.com

moda military stil