Slika nije pronađena

S dolaskom hladnijih dana, osim tijela, trebaš zaštititi i glavu (i kosu) od hladnoće i suhog zraka. Na sreću, u dućanima je ogroman izbor slatkih kapica, šeširića ili pak pletenih trakica za kosu po pristupačnim cijenama.

Mada, uz malo truda ih možeš isplesti i sama ili zamoliti baku da ti napravi samo tvoju unikatnu kapicu. Iako je njihova glavna zadaća zaštita od hladnoće, neke kapice su toliko simpatične, ukrašene šljokicama i perlicama, da ih jednostavno poželiš nositi i u zatvorenom prostoru.

Donosimo ti naše najdraže vrste kapica.

Šeširić

Bilo da je širokog ili uskog oboda, tamne ili neke upečatljive boje, ovaj dodatak će svakoj kombinaciji dati dozu chica i ženstvenosti. Ove sezone su posebno in oni u boji patlidžana, bež ili žarko narančastoj.


Pletena kapica

Nekada jednostavna, pletena kapica - danas je dobila sasvim novi izgled. Upotpunjena coflekom, različitim uzorcima, šljokicama, paše uz svaku kombinaciju.


Francuska kapica

I beretka se može nositi na nekoliko načina. Odjeneš li strukirani baloner i ovu kapicu, izgledat ćeš kao prava chic Francuskinja... Bonjour, bonjour!


Evo jedan tutorial kako nositi ovu kapicu:

Pletena traka za kosu

Ako ne voliš kapice, onda je prava stvar za tebe - široka traka za kosu. Uz malo mašte napravi slatku frizuru i sve ukrasi trakicom. Izgledat ćeš jako moderno.


Grijači za uši

Više nisu rezervirani samo za klince. Mekanii, čupavi, plišeni ili pak krzneni - grijat će tvoje uši tijekom hladnih dana.

Sviđa li ti se neka od ovih kapica ? Koja je tvoj favorit ?




Dragana Bosanac
Foto: Polyvore.com, Photoxpress.com

Moda kapa zima stil

Još vijesti